2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دیدم عمل میکنن کلا درش میارن کیسه صفرا

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

والا نمیدونم چند تا داشتن،لیزر بود،نه عملشون سخت نبود

پیش دوتا دکتر رفتم یکیشون گفت عمل یکیشم گفت مدارا کن باهاش نیازبه جراحی نیست فعلا چون انقدی دردم شدید نیست یه دکتر دیگم میخوام برم ببینم اون چی میگه موندم خودمم

یه روز خوب میاد..

وای 😔عوارض نداره کیسه صفرا نداشته باشی؟

نه بدون اونم راحت میشه زندگی کرد.فقط اوایل حواست باید باشه غذای چرب نخوری.بعدا بدن خودشو وفق میده همه چی دیگه میشه بخوری

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اتفاقا منم دخترم هشت ماهش بود. عمل کردم ۴۸ ساعت بعدش هم شیرمو دوشیدم خالی شد دوباره شیرش دادم الان ۱ ...

سخت بود عملش؟ خیلی میترسم چون سر سزارینم عذاب کشیدم یک ماه

یه روز خوب میاد..

🥲میترسم بچمم کوچیکه شیر میخوره 🥲

منم بچم کوجیک یود نرفتم عمل تا ۶ ماه پیش عمل کردم مجبوری عمل کنی اگر اذیتت خیلی نمیکنه یکم باهاش مدارا کن من همش معده درد شدید داشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز