2821
2789
یسری جاها میگن سرکه سیب و اب سیب و سیب بخوری به مرور دفع میشه دنبال درمان طب سنتی رفتی شما یا نه؟

من نه ولی بابام چرا رفت انقدر بنده خدا از این چیز میزا خورد هیچ فایده نداشت اخرم عمل کرد منم عمل کردم مامانمم عمل کرد تو فامیل هر کی داشته عمل کرده الکی پولتو دور نریز اب سیب روغن فلانو فلان رژیمو همش الکیه برو عمل بزار بچه ات از شیر بگیری بعد برو وقتی درد نداری ینی هنوز قابل نگه داشتنه من بچم ۶ ماهه بود درد گرفت تا نزدیک ۳ سالگیش نگه داشتم دیگه انقدر درد بهم فشار اورد خطر داشت رفتم

من نه ولی بابام چرا رفت انقدر بنده خدا از این چیز میزا خورد هیچ فایده نداشت اخرم عمل کرد ...

الهی اره پس نگهش میدارم توکل برخدا بچمو از شیر بگیرم میرم عمل

یه روز خوب میاد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهه داذو هاتون رو اگه یادتون اومد میشه بگین ؟ برای من دوتا ۱۲ میلی بود نمیدونم بزرگه یا نه😑

Urso flor بود فقط خارجیش اگه بتونی پیدا کنی ایرانیش زیاد تاثیر نداره.دو ماه خوردم با داروهای گیاهی تا دفع شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز