2821
2789
من برگشتنی از. بیمارستان رفتم خرید سر راه شبم همراه نداشتم بیمارستان اصلا چیزی نیست که قابل مقایسه ب ...

ممنون عزیزم لیزر کردن؟ یا کیسه رو برداشتن؟

یه روز خوب میاد..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم بچم کوجیک یود نرفتم عمل تا ۶ ماه پیش عمل کردم مجبوری عمل کنی اگر اذیتت خیلی نمیکنه ...

یسری جاها میگن سرکه سیب و اب سیب و سیب بخوری به مرور دفع میشه دنبال درمان طب سنتی رفتی شما یا نه؟

یه روز خوب میاد..

مثل سنگ کلیه نیست این راه دفع نداره اگه درد داری باید جراحی بشه

درد دارم یکم ولی فقط موقعی که میخوام تو خواب از این پهلو به اون پهلو بشم یا سرفه کردنی درد دارم در این حده

یه روز خوب میاد..

یسری جاها میگن سرکه سیب و اب سیب و سیب بخوری به مرور دفع میشه دنبال درمان طب سنتی رفتی شما یا نه؟

مادر شوهر منم همین درمان های دارویی کرد ولی جواب نمیده تعداد سنگاشم فک کنم زیاد تر شده چهارشنبه وقت عمل داره اگه دکتر صلاح میدونه که عمل کنی حتما این کارو کن پدر شوهرو خواهر شوهرمم عمل کردن اصن سخت نیس عملش

چرا من با دارو دفع کردم ولی سنگ های من خیر ریز و زیاد بودن .داروش خارجی که پیدا نمیشد با بدبختی پیدا ...

عهه داذو هاتون رو اگه یادتون اومد میشه بگین ؟ برای من دوتا ۱۲ میلی بود نمیدونم بزرگه یا نه😑

یه روز خوب میاد..

برو عمل کن عزیزم بمونه خدایی نکرده سنگا گیر بکنه دردت مداوم میشه

🥲🥲اخه دوتا دکتر رفتم یکیشون جراح معمولی بود گفت عمل یکی متخصص بود گفت فعلا کاری باهاش نداشته باش موندم چبکار کنم

یه روز خوب میاد..