caroleen مدیر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 170 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 128 پست میاید مشاعره؟ 1404/10/23 | 13:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 دیگر گذشته از سر و سامان من مپرسمن بی تو دست از این سر و سامان کشیده ام ما گفتیم ك غمگینیم کسی باور نداشت!بیچاره دل یار همه بود خود یاور نداشت! غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 مرا کیفیت چشم تو کافیستریاضت کش به بادامی بسازد یا همش د هست یا م😭😂دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد؟ ابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
caroleen مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 170 ما گفتیم ك غمگینیم کسی باور نداشت!بیچاره دل یار همه بود خود یاور نداشت! تو را جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانیمگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4024 یا همش د هست یا م😭😂دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد؟ ابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد آره 😁دلا دیدی که آن فرزانه فرزندچه دید اندر خم این طاق رنگینبه جای لوح سیمین در کنارشفلک بر سر نهادش لوح سنگین احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
آبنباتهتلخ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 228 آره 😁دلا دیدی که آن فرزانه فرزندچه دید اندر خم این طاق رنگینبه جای لوح سیمین در کنارشفلک بر سر نهاد ... نه هر که چهره برافروخت دلبری داندنه هر که آینه سازد سِکندری داند
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4024 نه هر که چهره برافروخت دلبری داندنه هر که آینه سازد سِکندری داند در نمازم خم ابروی تو با یاد آمدحالتی رفت که محراب به فریاد آمد احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
آبنباتهتلخ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 228 در نمازم خم ابروی تو با یاد آمدحالتی رفت که محراب به فریاد آمد دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو؟پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هقهقمو؟
زنبوربنفش عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 6 خب یه بیت بگم😂بشدی و دل ببردی و به دست غم سپردیشب روز در خیالی و ندانمت کجایی یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان مارابس
زنبوربنفش عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 6 دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو؟پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هقهقمو؟ وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن
آبنباتهتلخ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 228 وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفتپرده ی خلوت این غمکده بالا زد و رفت.
زنبوربنفش عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 6 نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفتپرده ی خلوت این غمکده بالا زد و رفت. تاب بنفشه میدهد طره ی مشک سای توپرده ی غنچه میدرد خنده ی دلگشای تو
caroleen مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 170 یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان مارابس سر زیبایی چشمان تو دعوا شده استبین ماه و من یک عده اساتید هنر
آبنباتهتلخ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 228 تاب بنفشه میدهد طره ی مشک سای توپرده ی غنچه میدرد خنده ی دلگشای تو وقت است کز فراق تو وز سوز اندرونآتش درافکنم به همه رخت و بخت خویش😂
زنبوربنفش عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 6 وقت است کز فراق تو وز سوز اندرونآتش درافکنم به همه رخت و بخت خویش😂 شب است و شعر و شراب و شیرینی غنیمت است در این شب که دوستان بینی
jan_sakht15قرضی عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 138 خون میچکد از دیده در این کنج صبوری این صبر که من میکنم افشردن جان است تورا بجان مادرت.چای را دم در قوری این روزا کافر ذمی زیاد شده توی این سایت. باهم کنار میایم.