caroleen مدیر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 170 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 128 پست میاید مشاعره؟ 1404/10/23 | 13:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19788 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه هر چند رسیدن به تو مقصود و مراد استگر میل خودت نیست ، به اصرار نیارزد غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
caroleen مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 170 تازگی ها بوسه ات طعم سیاست می دهدتلخ و شیرین است هشدار خیانت می دهد دلی که عاشق و صابر بود مگر سنگ استز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19788 دلی که عاشق و صابر بود مگر سنگ استز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است تو اذان گفتی و شیطان به هوس افتاد که مسلمان شود و پیش رُخت سجده کند.... غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
fatvop عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3885 دانم سر آرد غصه ام، رنگین برآرد قصه اماین آه خون افشان که من هر صبح و شامی می زنم مبتلا گشتم در این بند و بلاکوشش آن حق گزاران یاد باد
caroleen مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 170 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه هرگز نکشم منت مهتاب جهان راتاریکی شب های مرا روی تو کافیست
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4020 هر چند رسیدن به تو مقصود و مراد استگر میل خودت نیست ، به اصرار نیارزد دردم از یار است و درمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19788 مبتلا گشتم در این بند و بلاکوشش آن حق گزاران یاد باد دردیست به جانم ولی نیست طبیبیپنهان شده در خندهی من بغض عجیبی غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
fatvop عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3885 دردیست به جانم ولی نیست طبیبیپنهان شده در خندهی من بغض عجیبی یک آن شد این عاشق شدندنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4020 مبتلا گشتم در این بند و بلاکوشش آن حق گزاران یاد باد در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیملطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19788 دردم از یار است و درمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم ما هیچ تر از هیچ، پِی هیچ دویدیم..جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
caroleen مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 170 تو اذان گفتی و شیطان به هوس افتاد که مسلمان شود و پیش رُخت سجده کند.... دیگر گذشته از سر و سامان من مپرسمن بی تو دست از این سر و سامان کشیده ام
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19788 یک آن شد این عاشق شدندنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود در نبودت به کسی باج ندادم هرگزکاروان نیست که دل هر که به جایت آید . غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4020 هرگز نکشم منت مهتاب جهان راتاریکی شب های مرا روی تو کافیست تو را دیدم صدایت گریه میکرددل رودآشنایت گریه میکردتو را دیدم میان باد و توفانکه باران هم برایت گریه میکرد احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4020 ما هیچ تر از هیچ، پِی هیچ دویدیم..جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم مرا کیفیت چشم تو کافیستریاضت کش به بادامی بسازد احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
fatvop عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3885 در نبودت به کسی باج ندادم هرگزکاروان نیست که دل هر که به جایت آید . دست از طلب ندارم تا کام من برایدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن براید