2777
2789

عزیزم بچه ها تو این سن خیلیییی شکننده هستند..عین ضبط هر چیو که میبینن یاد میگیرن..پس جلوش مراعات کنین

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم بعضی وقتا دعواش میکنیم که بدتر میکنه

ولی اگه اروم بگیم عزیزم تو که پسرخوبی هستی نکن بوس کن سرشو میندازه پایین نق میزنه دیگه نمیزنه

هر بچه ای یه جوریه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
چیرو مراعات کنم؟

نهههههه..اونی که فکر میکنین نیس.....رفتاراتونو..اینکه جلوش حرف بد نزنین..دعوا نکنین..ای منحرفا

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶
منم دعواش میکنم حس میکنم اهمیت ندم لوس میشه برخورد جدی میکنم 

منم برخورد جدی میکنم موقعی که یه کار خطرناک و خیلی زشت بارها تکرار کنه،مثلا وقتی از دستشویی میاد بیرون فثط یه ربع طول میکشه تا شلوار پاش کنم فرار میکنه اصلا گوش نمیده،منم جدیدا دیدم فایده نداره دعوا کردن و صحبت کردن،بازی بازی کارمو میکنم باهاش،به نظر من همه کارارو فقط بازی و خنده انجام بدی بیشتر گوش میده