00adrina مدیر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1100 عنوان طبع بدن | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 26 پست دختراا میشه بیاید کمک از کجا بفهمیم طبعمون سرده یا گرم؟؟؟ که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃 1404/10/23 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00adrina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1100 گرمی کف پا ربطی به طبع نداره. علتش حرارت کبده. برو سونو. احتمالا کبد چرب داری. کبد چرب علائم دیگه ایی نداره؟چون این گرمی کف پا در شب و اکثرا خانوادگی داریم فکر کردم ارثی که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
erfaneh_ghasemi عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 964 من فکر میکردم بلغمی ام ولی با توضیحات شما انگار دم هستم درباره این مزاج توضیح میدین من ک طبع سنتی نیستم خودم صفرای غالب هستم ظاهرا، دعوام میکنن و بهمیر میدادن ی کم تحقیق کردم ولی تربیت هم تاثیر داره فک کنم، من تو محیطی بزرگ شدم ک آدمای واکنشی و رو راستی داره، این عرف شهر ماست
تتلیتی_ام عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 3027 من قبلا خیلی سردم میشد ولی امسال اصلا اینطور نیستم نزدیک بخاری میشم سردرد میگیرم و حالم بد میشهاین چیه؟در ضمن خیلی هم فکر و خیال میکنم از طرفی هم به بعضی چیزا بیخیالمسردی زیاد بخورم بدنم بیجون میشه گرمی بخورم جون میگیرم
erfaneh_ghasemi عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 964 کبد چرب علائم دیگه ایی نداره؟چون این گرمی کف پا در شب و اکثرا خانوادگی داریم فکر کردم ارثی ن مال غذایی هست ک همتون از بچگی خوردید و میخورید عادت غذاییشاید مادرتون غذاهای چرب درست میکنن زیاد
00adrina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1100 من قبلا خیلی سردم میشد ولی امسال اصلا اینطور نیستم نزدیک بخاری میشم سردرد میگیرم و حالم بد میشهاین چ ... من اصلا نمیتونم تشخیص بدم طبع بدنم چیه چون همه چیزایی ک میگن برای طبع رو دارم اکثرا انگاری من ترکیبم که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
00adrina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1100 ن مال غذایی هست ک همتون از بچگی خوردید و میخورید عادت غذاییشاید مادرتون غذاهای چرب درست میکنن زیاد ن چربی ب اندازه مصرف میکنیم حتی داییم و عمو هامم اینجورین بعضیاشون که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
تتلیتی_ام عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 3027 من اصلا نمیتونم تشخیص بدم طبع بدنم چیه چون همه چیزایی ک میگن برای طبع رو دارم اکثرا انگاری من ترکیبم منم دقیقااینارو میگن طبع سنتی ها بلدن از زبون چشم تشخیص بدنسایت هم هست
00adrina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1100 منم دقیقااینارو میگن طبع سنتی ها بلدن از زبون چشم تشخیص بدنسایت هم هست چمیدونم والا کسیو نمیشناسم ک ب علمش مطمعن باشم که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
erfaneh_ghasemi عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 964 ن چربی ب اندازه مصرف میکنیم حتی داییم و عمو هامم اینجورین بعضیاشون نمیدونم شاید فکر میکنید که به اندازه هست. نسبت به تحرکتونمن تربیت و عادت ها رو بیشتر از ارث قبول دارم،
00adrina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1100 نمیدونم شاید فکر میکنید که به اندازه هست. نسبت به تحرکتونمن تربیت و عادت ها رو بیشتر از ارث قبول دار ... شایدم الانم ک از همه جا قعطیم نمیشه تحقیق کرد که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 12447 کبد چرب علائم دیگه ایی نداره؟چون این گرمی کف پا در شب و اکثرا خانوادگی داریم فکر کردم ارثی خستگی. نداشتن انرژی. جوش صورت. عذر میخوام مدفوع که می کنی توی دستشویی بچسبه به سنگ و مجبور بشی با فشار زیاد آب یا فرچه تمیزش کنی.ولی درکل کبد چرب یه بیماری خاموشه. در مراحل آخر خودشو نشون میده.