2777
2789
عنوان

سابلیمینال🎧

69 بازدید | 8 پست

جدا کسی بوده از سابلیمینال نتیجه دیده باشه

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مدتهاااااست که دارم گوش میدم

هیچ نتیجه ای نگرفتم ولی🥴

اگه کسی نتیجه ای گرفته بیاد رازشو بگه تو رو خدا😅

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
اره دیدم ی ساب گوش دادم برای مثلا جذابیت اینا از صبح وقتی رفتم تو خیابون دیگه همه نگاها رومه

رازتون چیه😅

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
منی که کلا نمیدونم چیه🥸چی هست؟

سابلیمینال یه جور پیام صوتی که تو ناخوداگاه تاثیر میزاره باعث جذب و تغییر رنگ چشم همچین چیزاییه

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

چجوری اعتماد میکنین واقعا؟!تو که نمیفهمی تو اون ساب چیه شاید به جای جذابیت هزارتا چیز مزحرف توش باشه ...

والله نمیدونم 😅فقط میخوام تاثیر بذاره