2777
2789
وقتی هوا سرده معدت یخ میزنه؟مثلا دل دردبگیری

اصلا از این چیزا نمیتونم تشخیص بدم چون همه چیزای ترکیبی گرمی و سردی دارم😂مثلا ی روزایی توی سرما دلپیچه میگیرم بعضی اوقات ن

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخلاق

اگه از بچگی شر هستی و لجباز و قد، صفرا هستی، آدمای صفرا زود عصبی میشن، زود تصمیم میگیزن و واکنش میدن، کلا سریع هستن

اگه فکرای منفی داری و بدبین هستی، سودا، آدمای سودا معمولا لاغر و سبزه هستن

اگه خوش اخلاق و بیخیالی، و پوست و موی خوبی داری دم هست، مزاج دم خیلی خوبه

اگه ترسو هستی و همیشه تو فکر اینی ک بقیه از رفتارت ناراحت نشن و اونا رو اولویت قرار میذی، بلغم هستی

اصلا از این چیزا نمیتونم تشخیص بدم چون همه چیزای ترکیبی گرمی و سردی دارم😂مثلا ی روزایی توی سرما دلپ ...

من خودم درگیرم با این چیزا مثلا تو بهار و تابستون خوبم تو پاییز و زمستون نه به خاطر آب و هواش

💛🌟

اخلاق اگه از بچگی شر هستی و لجباز و قد، صفرا هستی، آدمای صفرا زود عصبی میشن، زود تصمیم میگیزن و واکن ...

منی ک یکم سودا هستم یکم صفرا🤣

اخلاق اگه از بچگی شر هستی و لجباز و قد، صفرا هستی، آدمای صفرا زود عصبی میشن، زود تصمیم میگیزن و واکن ...

من فکر میکردم بلغمی ام ولی با توضیحات شما انگار دم هستم

درباره این مزاج توضیح میدین

اگه از گرما اذیت میشی گرمیاگه از سرما اذیت میشی سردیدیگه بگیر برو پایین. سردی خوردی بهت ساخت گرمی. گ ...

اکثر شبا حتی تو تابستون از گرمی پاهام اذیتم میرم اب یخ میزنم ولی از سرما رو میتونم تحمل کنم

ممکنه ولی باز طبع اصلی فرق داره اگه موهات از بچگی فر بوده، ممکنه سودا باشی مثلا

موهام همیشه موج دار بود نه فر نه صاف