2777
2789
عنوان

خیلی بده.

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست
ظهرم يه تاپيك بود اتفاقا دعوا شد،آخر سرم استارتر نتيجه گيرى كرد ماها يه عده آدميم كه به دنيا او ...

یکبار دیگم گفتم اسلام دین کاملیه ولی متاسفانه یکی حجابشو برمیداره هزار تا اشتباه دیگه میکنه یکی بدحجابه و در عوض اهل خیلی کارا نیست. که کار هردوشون اشتباهه. چی بگم والا دوستم . آدم بددهن حالا هرکی میخواد باشه مطمئنا بهشتی نیست. چون دل خیلیا رو میشکنه دلشکستنم حق الناسه . خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نه

بی دینی روشنفکری نیست
ببين  يه چيزي  بگم   مطرح كردن  همچي مسايلي  تو اين  مقطع زماني   ...

درسته گلم منم تاپیک نزدم بگم بیاین همتون با حجاب بشین بیشتر قصدم این بود که بد دهنی نکنن چه به بی حجابا چه باحجابا. ولی خب چون خودم چادریم تو حرفام بیشتر منظورم به باحجابا بود. که فکر کنم اشتباه کردم همینجا از همه عذر میخوام اگر ناراحت شدین

بی دینی روشنفکری نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببين  يه چيزي  بگم   مطرح كردن  همچي مسايلي  تو اين  مقطع زماني   ...

دخترم اينهمه رك☺️☺️👍🏻

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
درسته گلم منم تاپیک نزدم بگم بیاین همتون با حجاب بشین بیشتر قصدم این بود که بد دهنی نکنن چه به بی حج ...

فك كنم كلى گفت كپنك منطورش به شما نبود

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

استارتر شما تو اون تاپيكه بودى خودت؟اسم توهين كننده ها يادته؟فقط از رو كنجكاوى ميخوام بدونم☺️

دخترم اينهمه رك☺️☺️👍🏻

اخه چه كنم ؟؟؟؟الان ما احتياج به  همدلي و مهرباني داريم  بقدر كافي  از بيرون داريم  ضربه مي خوريم  لا اقل خودمون با خودمون مهربان باشيم  صحبت حجاب  دعواي امروز و ديروز نيست   يهو  الان چند تا كاربر  ناشناخته شروع ميكنن فحش ها و توهين هاي عجيب و غريب !!!!! ادم شك ميكنه خوب