2777
2789
عنوان

خیلی بده.

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست

ما که تا اینجا دیدیم برعکس بوده.طرف میاد میگه من محجب و مذهبی هستم ولی تا میتونه به پوشش و اعتقادات بقیه توهین و یا مسخرشون میکنه تازه به زمین و اسمون هم واگذار میکنه که جوابت رو بدن

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما که تا اینجا دیدیم برعکس بوده.طرف میاد میگه من محجب و مذهبی هستم ولی تا میتونه به پوشش و اعتقادات ...

من هر دو موردش رو دیدم . به خاطر همینم گفتم بددهنی برائ همه بده

بی دینی روشنفکری نیست
تاپیکه آزادیه زیادی که الان ترکیده 

مرسى اما اگه بهت توهين شده جدى نگير هر كس از هر طرز فكرى نماينده سطح شعور همون طرز فكره عزيزم☺️☺️☺️اتفاقا وقتى يكى از منطق شكست ميخوره و شروع ميكنه به فحاشى و هتاكى اتفاقا ريلكس باش كه داره شخصيت واقعيشو نشون ميده حالا وقتى با تو توى جبهه مخالفه بهتر😌چون خودش جبهه خودش رو نابود ميكنه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

من اصلا تو این تاپیکها نمیرم چون هیچکس توانایی شنیدن نظر دیگران رو نداره مخصوصا باحجابها که فکر میکنن ارباب بقیه هستن و دنیا و آخرت مال اوناست شمام نرید اعصابتون خورد میشه تهش هم یه کلمه یاد گرفتن به همه میگن هرزه یا میگن قانون مملکت اینه و ازین چرت و پرتها 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
مرسى اما اگه بهت توهين شده جدى نگير هر كس از هر طرز فكرى نماينده سطح شعور همون طرز فكره عز ...

دقیقا درست میگی 

من کلی دلیل منطقی براش اوردم گفتم حالا تو جواب دلایل منو بده اگه اشتباه میکنم قانعم کن یهو شروع کرد به فحش دادن که نظرتو برای خودت نگه دار من دلیلی نمیبینم جوابتو بدم اصلا درشان من نیستی 

خب خانوم محترم شما پس برای چی تاپیک میزنی تاپیک یعنی تبادل نظر اگه تحمل حرفای مخالف نداری ی کاری که جدیدا مد شده ترسوهای سایت انجام میدن شما هم همون کارو بکن 

میان تاپیک میزنن هرچی دلشون میخواد میگن بعد سریع قفل میکنن چون از جوابای منطقی میترسن 

از مادرم پرسيدم قبلا  كه يه عده با حجاب بودن  يه عده بي حجاب   با هم دعواشون ميشد ؟؟؟ميگه  نه  خيلي هم خوب بودن با هم   تو هر فاميلي از هر دو نوعش بود  تو كوچه و خيابون هم  هيشكي با همديگه  كار  نداشت   خوب  الان چرا مردم اينطوري شدن ؟؟؟؟ تازه الان بيحجاب به اون صورت قبل هم نداريم  كه !!

ولی باور کنین ما نماینده بد دهن نمیخوایم

ما هم نميخوايم ،من تو اون تاپيك نبودم كه نظر بدم اما حرفم برا همه است اگه بد حجابا بى حرمتى ميكنن جبهه خودشون رو در حقيقت نابود ميكنن چون آدم وقتى حرف منطقى نداره هتاكى ميكنه،وقتى با حجابم توهين ميكنه باز همينه،وقتى تو تاپيكى يه آدمى به بقيه توهين ميكنه اگه چادريه اتفاقا چادريا بيشتر بايد ناراحت شن چون وجهه اونا بيشتر خراب ميشه يا برعكس اما اينكار رو انجام نميديم هيچ كدوم دوستم شروع ميشه به طرفدارى از فرد هتاك حتى 

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
دقیقا درست میگی  من کلی دلیل منطقی براش اوردم گفتم حالا تو جواب دلایل منو بده اگه اشتباه میکنم ...

من خودمم لجم میگیره وقتی میبینم یکی منطقی حرف زدن بلد نیست از بد دهنی بیزارمممم. ولی چه کنم دل خودمم میشکنه وقتی میبینم منو دارن به خاطر یکی دیگه فحش میدن. به خاطز همین تاپیک زدم بددهنی ممنوع

بی دینی روشنفکری نیست
دقیقا درست میگی  من کلی دلیل منطقی براش اوردم گفتم حالا تو جواب دلایل منو بده اگه اشتباه میکنم ...

اصلا با اينجور افراد وارد بحث نشو بنظرم،با كسى كه الفباى مذاكره رو هم بلد نيس وارد بحث شدن اشتباهه

دیشب بود فکر کنم یکی درباره ی حجاب تاپیک زد واقعا کیف کردن همه اومدن نظراشون دادن و مودبانه همدیگر و ...

ظهرم يه تاپيك بود اتفاقا دعوا شد،آخر سرم استارتر نتيجه گيرى كرد ماها يه عده آدميم كه به دنيا اومديم شوهر ايشون رو با مانتو جلو باز از راه به در كنيم به منم گفت احمدى نژاد☺️☺️ و آرزو كرد شوهرم يه روز بهم خيانت كنه به بقيه هم كلى حرف ناجور زد،كلا يه سرى كاربر جورى بهشت و جهنم رو تقسيم ميكنن كليسا تو قرون وسطى اينكارو با مردم نكرده

دیشب بود فکر کنم یکی درباره ی حجاب تاپیک زد واقعا کیف کردن همه اومدن نظراشون دادن و مودبانه همدیگر و ...

ببين  يه چيزي  بگم   مطرح كردن  همچي مسايلي  تو اين  مقطع زماني  يه كم بنظرم عجيب  مياد  !!!البته  منظورم  شما نيستي      ولي  الان دعواي سر حجاب و فحش و هتاكي كردن  (كه دو تا پست خيلي بد را ديدم )   يا به منظور انحراف افكار عموميه  يا ايجاد جو تشنج    الان موقع اين حرف ها نيست  بنظر من