بد دهنی خیلی بده برای همه چه بی حجاب چه با حجاب. منتها با حجابا بیشتر زیر ذره بینن باور کنین با حجابا معصوم نیستن اوناهم اشتباه دارن اوناهم گناه میکنن حالا چون حجاب دارن باید فحششون بدین؟ 😳
ظهرم يه تاپيك بود اتفاقا دعوا شد،آخر سرم استارتر نتيجه گيرى كرد ماها يه عده آدميم كه به دنيا او ...
یکبار دیگم گفتم اسلام دین کاملیه ولی متاسفانه یکی حجابشو برمیداره هزار تا اشتباه دیگه میکنه یکی بدحجابه و در عوض اهل خیلی کارا نیست. که کار هردوشون اشتباهه. چی بگم والا دوستم . آدم بددهن حالا هرکی میخواد باشه مطمئنا بهشتی نیست. چون دل خیلیا رو میشکنه دلشکستنم حق الناسه . خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نه
ببين يه چيزي بگم مطرح كردن همچي مسايلي تو اين مقطع زماني ...
درسته گلم منم تاپیک نزدم بگم بیاین همتون با حجاب بشین بیشتر قصدم این بود که بد دهنی نکنن چه به بی حجابا چه باحجابا. ولی خب چون خودم چادریم تو حرفام بیشتر منظورم به باحجابا بود. که فکر کنم اشتباه کردم همینجا از همه عذر میخوام اگر ناراحت شدین
اخه چه كنم ؟؟؟؟الان ما احتياج به همدلي و مهرباني داريم بقدر كافي از بيرون داريم ضربه مي خوريم لا اقل خودمون با خودمون مهربان باشيم صحبت حجاب دعواي امروز و ديروز نيست يهو الان چند تا كاربر ناشناخته شروع ميكنن فحش ها و توهين هاي عجيب و غريب !!!!! ادم شك ميكنه خوب