2777
2789
عزیزم .... خداکمکت کنه ازون بهتر بیاد ان شاالله

انشاا...

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رها کردن چجوریه

راستش الان یادم رفته چجوریه '... چونکه هنوز رها نکردم اینو

اما وقتی ۱۸سالم بود یه نفد خیلی دوسم داشت '... یهو ناپدید شد و ازدواج کرد .... رنج کشیدم ۳ ۴ ماه 'ببین رنج یعنی ۱۵ کیلو لاغر شدم و یه سمت سرم موهام سفید شد و چندبار خون دماغ شدید شدم تاحد کما ...چند باری هم یهو بیهوش شدم ...

اما بعد همه این دردا ' فقط با یه سکوت و غمی زندگیمو ادامه دادم ' و سعی کردم فقط بهش فکر نکنم 'سخت بودا ' اما اینجور که به خودم قول دادم که یک لحظه هم تو ذهنم نیاد 'تاااامیومد فکرمو عوض میکردم '... کل برنامه هامو پاک کردم چندماهی و هیچ دسترسی بهم نداشت .... خطمم خاموش 'کلا گوشی دستم نگرفتم ....

و امیدِ دلمو کاااااامل به روش بستم ' تمام . خودم خودمو ازش ناامید کردم و تمام ....

من رها کرده بودم و در اوج رها کردن

مثلِ .... دنبالم افتاد .... تا گوشیمو روشن کردم بعد چندماه .... زنگ زد پیام ؛

میگفت جداشده 'ولی من برام دیگه هیچ مهم نبود .

اما برگشت 'اونم چه برگشتنی ....

فکر کنم رها کردن این شکلیه ....

دوستان اینجا به کسی برای انجام اعمال دینی و مذهبی اعتماد نکنید.بهترین روش برای نایب گرفتن اینکه برید پیش امام جماعت مسجد محله ویا زنگ بزنید از حوزه ی علمیه بپرسید.دوسه سال پیش به خانم رضایی نامی مبلغ۳۰۰تومن برای چله ی زیارت عاشورای آقای حق شناس واریز کردم متاسفانه(نمیگم کلاهبردار)از اعتمادم سواستفاده کردن.

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
یعنی هیییییییچ گناهی نکردین سخت نبود؟🥺

نه نه عزیزممم

هیچ گناهی که نمیشه 🥲🥲

ببین بیشتر نظر اینه دروغ نگی غیبت نکنی تهمت نزنی و کلا حق الناس به گردن خودت نذاری. سعی کنی ادم خوبی باشی

راستش رو بخوای من محجبه هم نیستم اصلااا

نمی دونم حاجت تون چیه ولی امیدوارم خواسته تون با تقدیر الهی یکی بشه لطفاً برای ایران جانم کشور عزیزم ...

خیلی منو دعا کنین .... اونیکه دوسش دارم برگرده

امبدوارم کردی که انجامش بدم ....اول باید این رابطه مسخره رو تموم کنم

گلم ببین انشالا که نتیجه بده بهت ولی خب بخوایم واقع بین باشیم 100 درصد نیست

اما راجع به تموم کردن این رابطه، طبق گفته های خودت فکر کنم به هم نمیخورین 🥲🥲 فارغ از امیدی که برای برگشتن اون ادم قبلی داری، بخاطر روح خودت این رابطه رو تمومش کن ...