2777
2789
زنده باشی جدی میگی؟ 🥲🥲ای خواهر منم خیلییی ذهنم درگیره واقعا بهترین دعایی بود که میشد برام بکنی امی ...

اره واقعا .... اولین نفر بودین اینجا واقعا انگار مثل خواهر واقعی باهام صحبت کردی دردمو فهمیدی و دعام کردی ....🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم دقیق نمیدونم اینو ولی شنیدم چله سوره حشر خیلی خوبه 110 تا یاسین هم برای هرچی نذر کنی میگن جواب م ...

۱۱۰ تا یاسین هدیه به کی؟

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

اره واقعا .... اولین نفر بودین اینجا واقعا انگار مثل خواهر واقعی باهام صحبت کردی دردمو فهمیدی و دعام ...

عزیزدلم چقدر خوشحال شدم 💙💙

خودمم اخه چیز مشابهی رو دارم تجربه میکنم راستش ... میفهممت 🥲

اسی خوشگله دو سال تموم مثه سگ بخدا التماس کردم که بَرش گردون هر چله ای ک بگی هر دعایی ک فکر کنی انجام دادم فایده نداشت من قرار بود عقد کنم

آخر سر دیگه گفتم خدایا از سرم بپره فکرش و خدا رو شکر پرید

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

عزیزدلم چقدر خوشحال شدم 💙💙خودمم اخه چیز مشابهی رو دارم تجربه میکنم راستش ... میفهممت 🥲

فداتون ....

ای خدا 'اتفاقا هروقت خیلی دلم میگیره میگم دخترای زیادی الان درد منو دارن .... و پسرای زیادی الان عین خیالشون نیست .... منم صبر میکنم دیگه ...

به کس خاصی نمیخواد، همینجوری نذر کن اگر دلت میخواد هدیه بدی، به حضرت علی هدیه کن چون 110 عدد ایشون ه ...

ممنون