2777
2789

سلام گلم

چله زیارت عاشورای حق شناس عالیه

نماز جعفرطیار هم تعریف زیاد شنیدم فقط باید تا براورده شدن حاجتت هرروز بخونی و ترک گناه هم بکنی

2 رکعت نماز مثل نماز صبح میخونی، بعد از سلام نماز دوم 300 مرتبه تسبیحات اربعه میگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگشتن کسیکه ازش خوشم اومده بنظرت اتفاق میفته بااین چله؟

گلم برای این مورد حتما دعا کن خدا شمارو به صلاح هم قرار بده و امام حسین واسطه عشقتون بشن ... اره چرا نشه

چله زیارت عاشورای شهید نوید صفری هم خیلی تعریف شنیدم

اون همینجوری زیارت عاشورای معمولی میخونی هدیه میدی به شهید

برگشتن کسیکه ازش خوشم اومده بنظرت اتفاق میفته بااین چله؟

یک خانمی میگفت نماز جعفر طیار عشق یک طرفه رو دو طرفه کرده حتی ، ولی خب همه اینا یک شرط داره اونم اینکه به صلاح هم بودن

خیلی از خدا اینو بخواه

گلم برای این مورد حتما دعا کن خدا شمارو به صلاح هم قرار بده و امام حسین واسطه عشقتون بشن ... اره چرا ...

دلم شکسته ....

یه دقیقه خوبم یه دقیقه بد ....

حرف میشنوم 'یاداوری میکنم 'خواب میبینم ... اما هیچ جوابی نمیگیرم ....

دل تنگم ... دلم میخواد با همین ازدواج کنم 'خواستگارم بود 'حتی باهم اوکی شدیم اما یهو نشد ....

دلم شکسته ....یه دقیقه خوبم یه دقیقه بد ....حرف میشنوم 'یاداوری میکنم 'خواب میبینم ... اما هیچ جوابی ...

اخ بگردم

خیلییی سخته

میدونم چی میگی میدونم ...

با همین دل شکسته برو از امام حسین بخواه. انشالا حاجتت رو روا کنن ...

اعیاد شعبانیه هم درپیشه دعا کن خیلی دعا کن عیدی بگیری ازشون انشالا