2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 77 پست
من بقیه نمیدونم ولی من اگر بچه م پسر نمیشد نسل خانواده همسرم منقرض میشد ...جدی میگم همسرم اخرین بازم ...

ظریف هم بهت تبریک گفت؟؟ باید دعا کنیم بچه هامون عاقبت بخیر شن. به دختر و پسر بودن نیست. خیلی معذرت میخام ببخشید دور از جون پسر شما؛ اون آقایی هم که الام آدم فاسدی هست و یا دزد هست؛ حتما موقه تولد مادرش شادمان بوده از بدنیا آوردن پسر. پس دعا کنیم بچه هامون عاقبت بخیر شن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه پسر میخوام یه دلیل دیگه ای داره....توی خانواده همسرم اکثر خانمها مشکل دارن.. 2تا عمش مشکل اعصاب داشتن... یکی از دختر عموها و یکی از دخترعمه هاشم همینطور.... دختراشون اکثرا نمیتونن خوب درس بخونن  ولی پسراشون واقغا باهوشن و بهترین دانشگاها رفتن... 2-3 تا دختر تو فامیلشونم با بیماریهای مختلف فوت کردن....به نظرم یک نقص وابسته به جنس دارن که بیماری نیست  فقط کروموزوم ایکس اصلا صفات خوبی بروز نمیده ولی پسراشون هم کاری هستن هم درس خون هم قدو قواره همشون خوبه... ... من چون رشتم ژنتیک بوده اینو بررسی کردم و دیدم پسر ما سالم تر از دخترهامون میتونه باشه....

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
والا حدیث داریم هرکس سه تا دختر داشته باشه بهشت بهش واجبه

بابای من ۳تا دختر داره ۱پسر.

بابام که عمل کرده بود داداشم پیشش نمیموند ما دخترا پیشش بودیم.درکل وفا و مهرو محبت دخترا خیلییی بیشتره

پسر ات رو بیار تو خانواده ما. مامانم ۷ تا نوه دختر داره. از متولد ۸۹ تا ۹۶.. 

هفت تا عروس نمیخچام ی دونه خوشگل و خانومشو سوا کن برام بی زحمت گلم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
ظریف هم بهت تبریک گفت؟؟ باید دعا کنیم بچه هامون عاقبت بخیر شن. به دختر و پسر بودن نیست. خیلی معذرت م ...

وا حالت خوبه اون شوخی بود واقعا تربیت دختر تو این دوره خیلی سخت شده وقتی پست بعضیا میخونم خدا بداد اون کسایی برسه که قرار با شما ازدواج کنند

من اگه پسر میخوام یه دلیل دیگه ای داره....توی خانواده همسرم اکثر خانمها مشکل دارن.. 2تا عمش مش ...

خانوم اینا تفکرات غلطه ژن رو بچه بیشتر از مادر میگیره تا پدر بعدم تربیت که بچه هارو خوب و بد میکنم وگرنه همه که دنیا میان باهم برابرن!

بابای من ۳تا دختر داره ۱پسر. بابام که عمل کرده بود داداشم پیشش نمیموند ما دخترا پیشش بودیم.درکل وفا ...

بله کاملا حرفت رو از صمیم قلبم باور دارم و نمونه هاش رو به کرررررات دیدم اطرافم. 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
 من اگه پسر میخوام یه دلیل دیگه ای داره....توی خانواده همسرم اکثر خانمها مشکل دارن.. 2تا عمش مش ...

هوش بچه از مادرش به ارث میرسه عزیزم برای اطلاع عرض کردم.

علاوه بر هوش حتی زبان، نوع صدا، لهجه و گویش و مهارت ها هم توسط مادر به بچه میرسه به خاطر مدت زمان زیادی که با بچه در تعامل هست.

به نظرم اصلا ی سری ها با این ادب و تربیت و شخصیت نداشتشون لیاقت نه دختر دارشدنو دارن نه پسردارشدن!

چهارتا خانومیم اینجا داریم حرف میزنیم نمیتونن بهم متلک نکن و فحاشی نکنن لابد مادرم هستن یا میخوان بشن!

متاسف برای بچه هاتون....

من یکبار ندیدم مادرم از دهنش فحش در بیاد یا با کسی دعوا کنه!.......

خانوم اینا تفکرات غلطه ژن رو بچه بیشتر از مادر میگیره تا پدر بعدم تربیت که بچه هارو خوب و بد میکنم و ...

نه عزیزم مساویه تقریبا......  تربیت جدا... ولی جسم سالم هم خیلی مهمه.. منظور من بیشتر مشکلات جسمی بود نه روحی...

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را