2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 77 پست
من دکتر رفتم برای تعیین جنسیت دخترم اومده بودن  دیگه خیلی دارین شلوغش میکنید

اينجا و لاقل تو اطافيان من كه همه بر عكسن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقل خوبه دیگه تاج پدر شوهرت بی صاحب نمونده خدا ولیعهدت را برات حفظ کنه

اون شوخی بود  اولا وگرنه من دختر دار هم میشدم تاجش روی سر دخترم بود ... درکل روی زمین نمی موند 

من بقیه نمیدونم ولی من اگر بچه م پسر نمیشد نسل خانواده همسرم منقرض میشد ...جدی میگم همسرم اخرین بازم ...

والا من اینقد ناراحتم که نسل داغون شوهرمو دارم زیاد میکنم و فامیلیشون رو رشد میدم. با اون اخلاقای افتضاحشون. همسرم که میگه کاش فامیلی خودت رو میذاشتیم روش.  

همش شوخی بودا

به نظر من نسل آدما فقط از پدرشون نیست. همون طور که همه سادات ذریه حضرت زهرا هستن و از نسل پربرکت ایشون. پیامبر پسر نداشت تا این تعصبات مسخره از بین بره. ضمن اینکه رحم و دامن مادر خیلی مهمتر از پدر هست.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
اينجا و لاقل تو اطافيان من كه همه بر عكسن

دیگه داره برعکس میشه

همین چند وقت پیش یه تاپیک بود دختردارا خیلی راحت میگفتن دختر داشتن لیاقت میخواد،اونی که دختر نداره بدبخته و ....

حالا این جمله ها رو یه پسردار میگفت بیچاره اش میکردن

همیشه خدا از یه طرف داریم میلنگیم

تعادل نداریم

من از وقتی کوچیک بودم‌یادمه اینقد بدم میومد یکی بگه وای طرف دختر آورده یا ...

اصلا تو روحیه ام اثر میذاشت.الانم هر کیو میبینم میگم دوس دارم دختر گیرم بیاد حتما.کاری کنم که همه بگن وااای طرف چه دختری داره خوشبحالش

من بقیه نمیدونم ولی من اگر بچه م پسر نمیشد نسل خانواده همسرم منقرض میشد ...جدی میگم همسرم اخرین بازم ...

والا من اینقد ناراحتم که نسل داغون شوهرمو دارم زیاد میکنم و فامیلیشون رو رشد میدم. با اون اخلاقای افتضاحشون. همسرم که میگه کاش فامیلی خودت رو میذاشتیم روش.  

همش شوخی بودا

به نظر من نسل آدما فقط از پدرشون نیست. همون طور که همه سادات ذریه حضرت زهرا هستن و از نسل پربرکت ایشون. پیامبر پسر نداشت تا این تعصبات مسخره از بین بره. ضمن اینکه رحم و دامن مادر خیلی مهمتر از پدر هست.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
من از وقتی کوچیک بودم‌یادمه اینقد بدم میومد یکی بگه وای طرف دختر آورده یا ... اصلا تو روحیه ام اثر ...

والا حدیث داریم هرکس سه تا دختر داشته باشه بهشت بهش واجبه

اون شوخی بود  اولا وگرنه من دختر دار هم میشدم تاجش روی سر دخترم بود ... درکل روی زمین نمی موند& ...

پس خدا را شکر ولی مواظب باش اونیکی جاریهات پسر به دنیا نیارن یه وقتی قصد جون ولیعهدت را میکنن ها!!!!!! جنگ و خونریزی سر تاج و تخت به وجود میاد یه وقتی 

اون شخصی که به ما گفته جهان سوم بیش تر از سه نمیتونسته بشماره 

😷 دختر زا يعني چي اون وقت 

ولشون کن بابا!...من موندم حرف به این سادگی رو متوجه نمیشن مسائل پیچیده ی دنیا و زندگیشونو چجوری میخواد درک کنن!!!

واااقعا نمیفهمم که توی جهان امروز که انقدددد همه چیز پیشرفت کرده مغزا چرا داره آب میره بدتر!

من خودم چن بار کم مونده بود سر این حرفها دعوام شه!

حالا نی نی منم خدا خواسته و پسره بخدا اگه دختر بود و کسی چیزی میگف جوری حالیش میکردم جلو من حداقل از این حرفها نزنه!

البته الانم اجازه نمیده تو خانواده جلو من از این حرفها بزنن!

هرکی میگه چ خوب پسره میزنم تو پرش ، میگم اولا دست من نبوده که به خودم ببالم یا ناراحت بشم!

دوما چه فرقی داره که این حرفو میزنید؟!!....😡

اونام دیگه جرات ندارن جلو من پسر پسر کنن

البته ببینم یکی. هم میگه دختر همش به اونم میگم فکرت غلطه ها!

تعصب روی هر دو جنس غلطه