2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

706 بازدید | 77 پست

توهين نيست به هيچ جنسي

اما واقعا چرا اين همه تايپك چي بخوريم پسر دار شيم اما يه دونه نيست واسه دختر دار شدن چكنيم😢ناراحت ميشم اينقدر به دختر ظلم ميشه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين ظلم به خودمونه 

بگيم هرچي خدا بخاد 

بنظرم اينا ناشكريه واقعا بزاريم خدا هرچي صلاحه رو رقم بزنن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
گفتی چون زنا بیچاره ومظلومن

اخه خودشون له له ميزنن واسه پسر اون وقت انتظار دارن حقوق زن پايمال نشه

آخه کلا تعداد دخترها زیاد شده. ما خودمون تو خانواده تقریبا همه دختر میارن. الان مامانم ۷ تا نوه داره همه دخترن. هم دختر خوبه هم پسر. کسی خوبه دو تا رو داشته باشه. مثلا مامانم میگه قدیم اطرافیان همه دو تا رو تقریبا مساوی داشتن. ولی الان بعضی ها میگن به تغذیه مربوطه؛ تو بعضی از خانواده ها مثل خانواده خودم تعداد دخترها خیلی زیاد شده.

اين ظلم به خودمونه  بگيم هرچي خدا بخاد  بنظرم اينا ناشكريه واقعا بزاريم خدا هرچي صلاحه ر ...

.اقعا اینقد اطراف من همه بچه هاشون پسر شده من نگرانم پسرم بترشه و هیچ مورد مناسبی براش پیدا نشه‌. بابا چیکار به جنسیت بچه دارین هر چی خدا داد بذارین روی چشمتون.

اتفاقا همسر من وقای فهمید پسره دو سه روز تو خودش بود چون خواهر نداره و خیلی دلش دختر میخواست اما راضی شد به رضای خدا.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه