100% اشتباهه .. ولی اگه دوست دارید میتونید اینطوری فکر کنید.
ما 23 جفت کروموزوم با 20 میلیون ژن داریم که هر کدوم دچار مشکل بشه ممکنه یک بیماری خاص ایجاد میکنهیا هیچ اهمیتی نداشته باشه !!!
اگر اینطوری که شما میگی بود که تمام دخترها بیمار بودن.... اینا که تو اینترنت مینویسن یه حدثه و خیلی هاشون غلط از اب درمیاد...
هوش تابع ژن خاصی نیست بلکه مثل اکثر صفات تحت تاثیر مجموعه ای از ژنهاست و هنوز هیچ قطعیتی برای شناخت ژنهای مربوط به هوش کشف نشده و بعضی ها یه حدث هایی زدن ولی هیچ کدوم تایید نشده!!
ضمنا مقاله هایی هم وجود داره که گفته اصلا هوش ژنتیکی نیست و تمام نوزادان با هوش بالا متولد میشن و عوامل محیطی روی بروزش موثره.. مطالعات روی بچه های امریکا انجام شده که با وجود پدر و مادر کم هوش بچه های موفق و باهوشی بار اومدن چون توی مدارس خوبی درس خوندن و دولت حمایتشون کرده!!
البته کلا من با مفهوم هوش مخالفم چون نسبیه و هرکسی در یک زمینه خاص مستعده.
در مورد قد الان حضور ذهن ندارم در مورد ژنتیکش اما تنها روشی برای قد که استفاده میشه اینه که قد پدر+قد مادر تقسیم بر 2 و _یا+2سانتی متر... یعنی کاملا به استعداد دو طرف مربوطه..ولی مادر من قدش کوتاهه و پدرم بلنده ولی ما همه بلند قد شدیم!!یعنی اینم نمیشه قطعی قبول کرد.
کلا ژنتیک علم بسیار پیچیده ای هست و نمیشه بایه قانون قطعی گفت که همیشه اتفاق میوفته چون مسایل جانبی دخیل در بروز ژن هم وجود داره (بهش میگن اپی ژنتیک که اگه دوست داشتید میتونی درموردش مطالعه کنید.)
تاحالا خیلی ژنهای کمی هستن که کاملاشناخته شدن که اونها هم 100% نیست چون بروز ژنهای دیگر هم ژنها رو تحت تاثیر قرار میده..
اینم بگم اینکه چیزی توی مقاله نوشته بشه دلیل بر درستی نیست خود من توی یک پروژه کار کردم 2تا مقاله بین المللی چاپ کردیم ولی پژوهشهای بعدی نشون داد درست نبوده و مسایل دیگری دخیل هستن.
ولی با شناختی که درمورد چاپ مقاله ها دارم مطمئنم این مسئله ای که شما مطرح میکنید نمیتونه به این صورت باشه .. مثلا میگن چند تا ژن شناخته شده که میتونه بر هوش موثر باشه و با بررسی نحوه بیانش حدس زدن با منشا مادری بیشتر بیان میشه... 1-معلوم نیست واقعا در هوش موثر باشه 2-ممکنه بعدها ژنهایی هم با منشا پدری مطرح بشه 3- ممکنه مادری یا پدری بودنش موثر نباشه و حدس درست نباشه
ما از این مطالعات بی سر و ته خیلی زیاد داریم