2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 77 پست
نه عزیزم مساویه تقریبا......  تربیت جدا... ولی جسم سالم هم خیلی مهمه.. منظور من بیشتر مشکلات جس ...

تمام بیماریها رو بچه از مادر میگیره از دکتر زنان هم بپرسی بهت میگه من گفتم شوهرم فلان و فلان بیماری هارو داره گف خودت داری؟!گفتم نه گف بچه احتمال گرفتن این بیماریها از پدر براش در حد ۱۰٪ ولی از مادر ۹۰٪امکان داره بگیره اگه مادرهمین بیماری ها رو داشته باشه ....حالا تو نت هم بزن سرچ کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علت اینکه اون خانم هم فکر میکنه که دخترا فامیل همسرشون کم هوش و بی استعدادن همون حس برتری هست که خانواده به پسرها دادن و دخترها رو تحقیر کردن و اعتماد به نفسشون رو له کردن و جلوی اون ها جنسیت پسر رو برتر معرفی کردن.

انتظار دارین پروفسور هم بشن اون دخترا‌!

هر مرد یا زنی که به جنسیت زن توهین میکنه در واقع به رحم و دامن مادر خودش داره توهین میکنه و در واقع داره به بنیان خودش توهین میکنه.

ما کسی رو داریم که بدون وجود هیچ مردی زاده شده از حضرت مریم.

اما آیا مردی رو داریم که بدون وجود هیچ زنی توانایی باروری و زایش داشته باشه؟؟؟؟

خداوند این قدرت عجیب و الهی رو به زن داده اون هم به خاطر شدت عاطفه و از خودگذشتگیش

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
تمام بیماریها رو بچه از مادر میگیره از دکتر زنان هم بپرسی بهت میگه من گفتم شوهرم فلان و فلان بیماری ...

تمام که نه اما اکثر بیماری ها روی کروموزوم x هستن‌و‌درصد بسیار کمی از بیماری ها روی کروموزوم y که مختص مردان هست وجود داره و‌وابسته به جنس مرد هستن.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

استارتر تاپیکت رو قفل کن تا بیشتر از این دعوا نشده. یعنی ی موضوع ساده هم نمیشه به بحث گذاشت از بس بعضیا بددهن هستن و اهل کنایه و طعنه

هوش بچه از مادرش به ارث میرسه عزیزم برای اطلاع عرض کردم. علاوه بر هوش حتی زبان، نوع صدا، لهجه و گوی ...

عزیزم من فوق لیسانس ژنتیکم... PGD کار میکنم ....اینا که شما میگی من درسش رو خوندم و باهاش کار میکنم....هیچ کدوم درست نیست.... ژنهایی که بیشتر از مادر میگیره شامل ژنهای سیتوپلاسمیه که در تنفس و ازاد شدن انرژی در سلول هست که تقریبا در تمام انسانها شبیه به همه مگر اینکه بیماری مربوط به اون ژنها در مادر باشه!! به جز این ژنها که خیلی تعداد کمی دارن( ژنوم 20میلیون ژن داره و 8تا هستن این ها) تمام ژنها یک الل از پدر و یک الل از مادر به ارث میرسه که شانس بروز هر دو مساویه و ژن پدر و مادری هیچ کدوم برتری ندارن!! 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
تمام بیماریها رو بچه از مادر میگیره از دکتر زنان هم بپرسی بهت میگه من گفتم شوهرم فلان و فلان بیماری ...

نه عزیزم بیماریهایی که گفتی احتمالا چون مغلوب بوده و شما نداشتی شانس بروز نداشتن... هیچ پزشکی این حرفو نمیزنه .. چون قطعا غلطه و هر پزشکی با اطلاعات اولیه منشا بروز بیماریهارو میشناسه.. ... البته بستگی به نوع بیماری داره....این برداشت شما بوده.. 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
عزیزم من فوق لیسانس ژنتیکم... PGD کار میکنم ....اینا که شما میگی من درسش رو خوندم و باهاش کار میکنم. ...

عزیزم بیشتر ژن های بیماری روی کروموزوم x هستن نه y جالبه که درسش رو خوندین اما بازم اینو میگین و اینکه هوش فرزند از مادرش میرسه و صفات جسمی مثل قد از پدر رو هم من به تازگی تو یک مقاله علمی خوندم و از خودم حرف نمیزنم. 

عزیزم بیشتر ژن های بیماری روی کروموزوم x هستن نه y جالبه که درسش رو خوندین اما بازم اینو میگین و این ...

100% اشتباهه .. ولی اگه دوست دارید میتونید اینطوری فکر کنید.

ما 23 جفت کروموزوم با 20 میلیون ژن داریم که هر کدوم دچار مشکل بشه ممکنه یک بیماری خاص ایجاد میکنهیا هیچ اهمیتی نداشته باشه !!! 

اگر اینطوری که شما میگی بود که تمام دخترها بیمار بودن.... اینا که تو اینترنت مینویسن یه حدثه و خیلی هاشون غلط از اب درمیاد... 

هوش تابع ژن خاصی نیست بلکه مثل اکثر صفات تحت تاثیر مجموعه ای از ژنهاست و هنوز هیچ قطعیتی برای شناخت ژنهای مربوط به هوش کشف نشده و بعضی ها یه حدث هایی زدن ولی هیچ کدوم تایید نشده!! 

ضمنا مقاله هایی هم وجود داره که گفته اصلا هوش ژنتیکی نیست و تمام نوزادان با هوش بالا متولد میشن و عوامل محیطی روی بروزش موثره.. مطالعات روی بچه های امریکا انجام شده که با وجود پدر و مادر کم هوش بچه های موفق و باهوشی بار اومدن چون توی مدارس خوبی درس خوندن و دولت حمایتشون کرده!!

البته کلا من با مفهوم هوش مخالفم چون نسبیه و هرکسی در یک زمینه خاص مستعده.

در مورد قد الان حضور ذهن ندارم در مورد ژنتیکش اما تنها روشی  برای قد که استفاده میشه اینه که قد پدر+قد مادر تقسیم بر 2 و _یا+2سانتی متر... یعنی کاملا به استعداد دو طرف مربوطه..ولی مادر من قدش کوتاهه و پدرم بلنده ولی ما همه بلند قد شدیم!!یعنی اینم نمیشه قطعی قبول کرد.

کلا ژنتیک علم بسیار پیچیده ای هست و نمیشه بایه قانون قطعی گفت که همیشه اتفاق میوفته چون مسایل جانبی دخیل در بروز ژن هم وجود داره (بهش میگن اپی ژنتیک که اگه دوست داشتید میتونی درموردش مطالعه کنید.)

تاحالا خیلی ژنهای کمی هستن که کاملاشناخته شدن که اونها هم 100% نیست چون بروز ژنهای دیگر هم ژنها رو تحت تاثیر قرار میده..

اینم بگم اینکه چیزی توی مقاله نوشته بشه دلیل بر درستی نیست خود من توی یک پروژه کار کردم 2تا مقاله بین المللی چاپ کردیم ولی پژوهشهای بعدی نشون داد درست نبوده و مسایل دیگری دخیل هستن. 

ولی  با شناختی که درمورد چاپ مقاله ها دارم مطمئنم این مسئله ای که شما مطرح میکنید نمیتونه به این صورت باشه .. مثلا میگن چند تا ژن شناخته شده که میتونه بر هوش موثر باشه و با بررسی نحوه بیانش حدس زدن با منشا مادری بیشتر بیان میشه... 1-معلوم نیست واقعا در هوش موثر باشه 2-ممکنه بعدها ژنهایی هم با منشا پدری مطرح بشه 3- ممکنه مادری یا پدری بودنش موثر نباشه و حدس درست نباشه

ما از این مطالعات بی سر و ته خیلی زیاد داریم

100% اشتباهه .. ولی اگه دوست دارید میتونید اینطوری فکر کنید. ما 23 جفت کروموزوم با 20 میلیون ژن دار ...

عزیزم حدس نه حدث.

منبع من هم اینترنت نیست و صحبتم روی بیماری های وابسته به جنس بود نه چیز دیگه.

عزیزم حدس نه حدث. منبع من هم اینترنت نیست و صحبتم روی بیماری های وابسته به جنس بود نه چیز دیگه.

دیگه بدتر اگه عامل بیماری روی کروموزوم X  باشه پسرها بیشتر بیمار میشن... چون دخترا 50% یک ایکس سالم دارن ناقل میشن که صفات سالم رو نشون میده 25% بیمار میشن 25% کاملا سالم ولی پسرا 50%بیمار خواهند بود 50% سالم

مثل بیماری هموفیلی 

دیگه بدتر اگه عامل بیماری روی کروموزوم X  باشه پسرها بیشتر بیمار میشن... چون دخترا 50% یک ایکس ...

خب منم دقیقا همینو گفتم دیگه. شما میگی دخترای فامیل همسرم کم هوش و کم توان هستن