2777
2789
عنوان

شما هم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 50 پست

حالا یچیزی دیگه وقتی از دور صدای رفت و آمد ماشین ها میاد یهو وسطشم ی ماشین سنیگن خیلی صداش قشنگه ؛ عاشق خوابیدن شب کنار جاده هستم چراغا و صدای ماشین ها 😌

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه😒

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

منم اینطوری ام،تهش ک دیگه تا مرز تشنج میرفتم از خوشحالی رانندگی تو شب و یه جاده خلوت ک اهنگ بذارمو خونه ها و چراغای دور رو تماشا کنم

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
ما شهر کوچیکیم میرم شهر بزرگ تو شب ساختمونا و چراغاشونو میبینن حس بدی بم دست میده حس میکنم از دنیا ...

کل دنیا همینجا تو موبایلته 😊

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

من همیشه اینجوری ام ....میرم بام شهر هم از بالا نگاه میکنم به نقطه های نور و فک میکنم هر کدومش چه ادماایی داخلشون زندگی میکنن درد و رنج دارن یا شادن

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
من از دور چراغا رو ميبينم فكر ميكنم كه الان هر كسي داره چكار ميكنه ولي دلم نخواسته اونجا باشم  ...

دلم میخواد برای چندلحظه عضو خانوادشون باشم فقط 5دقیقه

شوهرمم اینطوریه،یه خونه بزرگتر خریدیم،طبقه 4 و اخر و تراس داره،فقط عجله داره بریم اون خونه صندلی راک بخره بذاره تو تراس،روب روی اپارتمان هم خونه نیست و پارک

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
منم اینطوری ام،تهش ک دیگه تا مرز تشنج میرفتم از خوشحالی رانندگی تو شب و یه جاده خلوت ک اهنگ بذارمو خ ...

وای عالیه😍شب و سکوت و ماشین و اهنگ راه طولانی

من هميشه دعا ميكنم خدا كنه شاد باشن و دلشون غم نداشته باشه

انشالله ولی من دلم میخواد برای چندلحظه عضو خانوادشون باشم فقط 5دقیقه

شوهرمم اینطوریه،یه خونه بزرگتر خریدیم،طبقه 4 و اخر و تراس داره،فقط عجله داره بریم اون خونه صندلی راک ...

وااااااای به 😍 منو یادت بیاد اونجا نشستی 😍

نامزدم نزاش درسمو ادامه بدم.. همیشه ارزوهای بزرگ داشتم...حس میکنم پیشرفتی نیس همه دنیا دارن پیشرفت ...

برای کسی که علاقه داره همیشه وقت هست کی میدونه فردا چی میشه

درس هم نشه کلی کار هست برای انجام دادن

برعکس من فقط دلم میخواد یه گوشه ای پیدا کنم بخوابم و هیچ کاری نکنم😂