2777
2789
عنوان

شما هم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 50 پست
نامزدم نزاش درسمو ادامه بدم.. همیشه ارزوهای بزرگ داشتم...حس میکنم پیشرفتی نیس همه دنیا دارن پیشرفت ...

ای بابا،ما ک درس خوندیم کجارو گرفتیم،انگیزه های زیادی تو زندگی هس عشقم

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
زیاد اینکارو میکنم تو یه مسافت 2 ساعته

ما هم از این شب های سه نفره زیاد داریم

با اهنگای قدیمی😍

کلا هم من و هم مامان و بابام دوست داریم شب بریم بیرون بگردیم 

قدم زدن تو پارک خالی با هوای خنک نصفه شب با گل ها و درختا😍

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله ولی من دلم میخواد برای چندلحظه عضو خانوادشون باشم فقط 5دقیقه

عزززيزم معلومه حس كنجكاوي قوي داري و خانواده شلوغ دوست داري من تنهايي را بيشتر ترجيح ميدم واسه همين ترجيح ميدم فقط ارزوي سلامتي كنم 😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عزززيزم معلومه حس كنجكاوي قوي داري و خانواده شلوغ دوست داري من تنهايي را بيشتر ترجيح ميدم واسه همين ...

خیلی عاشق جمعم و شلوغی

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
سرمایه نیس و یه سری محدودیت ها کاش یه روزی بشه تو زمینه های هنری عالی باشم

دوست من هم زود ازدواج کرد

مثل تو دلش میخواد حتما یه کاری بکنه

خواست درس بخونه ولی نشد

الان دنبال کلاس نقاشیه

تو کار عروسک سازی هم رفت

تو خونه هم همیشه کلی کارای دستی میسازه خیلی روحیش هنریه

این جور ادما همیشه میتونن پیشرفت کنن 

من که کلا نه استعداد دارم نه هیچی😂

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
نامزدم نزاش درسمو ادامه بدم.. همیشه ارزوهای بزرگ داشتم...حس میکنم پیشرفتی نیس همه دنیا دارن پیشرفت ...

پیشنهاد میدم کتاب بخونی کتاب به همه ی دنیا میبرتت گاهی هم نقاشی کن 

ما هم از این شب های سه نفره زیاد داریم با اهنگای قدیمی😍 کلا هم من و هم مامان و بابام دوست د ...

بهههه اصلا پارک خالیم عالمی داره ته مونده آبی ک به چمن ها هم دادن مونده باشه وااااای فقط صدای راه رفتن 😌

پیشنهاد میدم کتاب بخونی کتاب به همه ی دنیا میبرتت گاهی هم نقاشی کن 

اره واقعا میشه همه جای دنیا رفت تو چند ساعت

دوست من هم زود ازدواج کرد مثل تو دلش میخواد حتما یه کاری بکنه خواست درس بخونه ولی نشد الان دنبال ...

منم قبلن ازین کارا زیاد میکردم..الان یکم بی روحیه و پوچ شدم..

کلاس تقاشی هم یه مدت دنبالش بودم خانومه گفت کلاس خصوصیام شبه منم دیگه نرفتم!

شهر کوچیکه استاد خوب کم گیر میاد

ولی کلا پیگیر هستم

ممنون بابت همدردیت:-*

چه تاپیک اروم و رومانتیکیه😂

بعد اون همه تنش تو تاپیکای قبلی لازم بود واقعا😂