2777
2789
عنوان

عقده ای شدم

262 بازدید | 22 پست

یه چیزی همیشه سر دلم هست اصلا یادم نمیره ینی تا قیامت یادم نمیره دوران عقد خونواده شوهرم اصلا بهم سر نزدن یه بار نگفتن این عروسمونه این عید یا مناسبتی چیزی اصلا و ابدا ولی الان که رفتم خونه شوهرم هرروز میان خودشونو شام و ناهار دعوت میکنن یه بار نمیگن ما اینارو دعوت کنیم خیلی مفت خورن خیلییییییی من یه کادو هم ندارم بگم اینو خونواده شوهرم گرفته الانم ازم انتظار دارن راه به راه دعوتشون کنم براشون سنگ تموم بزارم خدایی منم میکنم این کارارو از بس هم بهشون خوش میگذره هی میخوان بیان ولی دیگه دلم نمیخواد اینقد احمق باشم این هفته هم خودشونو دعوت کردن نمیدونم چه بهونه ای بیارم دلم میخواد یه درس درست حسابی بهشون بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حد وسط باش نه بچسب ن کات.اختذام دیدی احترام بزار

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چه حمایتی؟ الان که ما زیر بار قرض و بدهی داریم له میشیم راه به راه ناهار و شام اینجان چرا حمایت نمیک ...

شوهرت مشکلی نداره؟

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

نمیتونی درو وا نکنی روشون!اخم و تخم بلد نیستی؟به جای شام نون ماست بلد نیستی بزاری زیر دلشون!

نقطه ضعفم همینه که خیلی دل نازکم ولی همین کارو میکنم دیگه دوس ندارم اینقد احمق باشم

چه حمایتی؟ الان که ما زیر بار قرض و بدهی داریم له میشیم راه به راه ناهار و شام اینجان چرا حمایت نمیک ...

نه دارم میپرسم ببینم حمایت کردن موقع عروسیتون یا خونه گرفتن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

نقطه ضعفم همینه که خیلی دل نازکم ولی همین کارو میکنم دیگه دوس ندارم اینقد احمق باشم

همین الان زنگ بزن این هفته کنسل کن

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀