2777
2789
عنوان

امام حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 89 پست
من نهج البلاغه میخونم قرآن میخونم دینم رو هم از بی بی سی و اینترنشنال نمیکیرم 😉

منم ماهواره ندارم نماز میخونم روزه میگیرم حجاب دارم اما کور و کر نیستم چون به راه اهل بیتمم

خیلی ساده ای منظور استارتر چیز دیگه س

وای تعجب میکنم شما چقدر زبون نفهمید.من که ریپلایتو نمیخونم.ولی ببین چقدر در برابر فهمیدن مقاومید.محترمانه گفتم ریپلای نکن باز ریپلای کردی.😂برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه تا صبح ریپلای کن .

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نهج البلاغه میخونم قرآن میخونم دینم رو هم از بی بی سی و اینترنشنال نمیکیرم 😉

چشم که داری پنجره خونتو باز میکردی میدیدی چطور به رگبار گرفتن نوجوون های وطنتو ،جسدشونوم به زور میخواستند ببرن ،چشاتونو بستین ،چون خودتونو زدین به خواب

فقط چیزی که از دهن شما در بیاد حقه

دیگه بالاخره تا حالا خون خیلیا پای اینها نوشته شده

اونی که. فان میکنه هم شریکع در گناعشون

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
منم ماهواره ندارم نماز میخونم روزه میگیرم حجاب دارم اما کور و کر نیستم چون به راه اهل بیتمم

راه اهل بیت از راه شهدا و این انقلاب جدا نیست حدیث های آخرالزمان رو بخون

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
آفرین دقیقا حق رو بشناس و بقیه رو با معیار حق بسنج نه حق رو با مردم 👌پس دیگه آنقدر حرفای تکراری نزن ...

حق رو شناختم که حرف میزنم وگرنه دینمو به شکمم میفروختم با اینکه علی گفته اگه از دری فقر وارد بشه دین از در دیگه بیرون میره

چشم که داری پنجره خونتو باز میکردی میدیدی چطور به رگبار گرفتن نوجوون های وطنتو ،جسدشونوم به زور میخو ...

آخی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم . نوجوانی که مواد میزنه سر میبره سر هموطنشو با آجر له میکنه آتیش میزنه ب رگبار میبنده دیگه نوجوان نیست قاتله

حق رو شناختم که حرف میزنم وگرنه دینمو به شکمم میفروختم با اینکه علی گفته اگه از دری فقر وارد بشه دین ...

خب پس مواظب باش درحالیکه فک میکنی حق رو شناختی برای ابلیس شمشیر نزنی

آخی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم . نوجوانی که مواد میزنه سر میبره سر هموطنشو با آجر له میکنه آتیش میزنه ...

آه مادراشون دامنتو بگیره ،بخوره تو سرت اون نمازی که تو میخونی ،اون دینی که تو داری باید ازش ترسید ،چطور میتونی ندیده تهمت بزنی ،حرف از دین میزنی عمل نمیکنی ،عاقبت بچه هات دیدنی هست که تاوان تو رو پس بدن