2777
2789
عنوان

امام حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 89 پست
آه مادراشون دامنتو بگیره ،بخوره تو سرت اون نمازی که تو میخونی ،اون دینی که تو داری باید ازش ترسید ،چ ...

آه مادران مردمی که بی گناه کشته شدن و نیروهای نظامی که جرمشون حفاظت از امنیت کشوره هم دامن شما سایبری های اسراییل رو بگیره

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببند بابا هیچکس دیگه حوصله امثال تورو نداره ،از چشم همه افتادین ،صداتون تهوع آوره

خفه شو .تلویزیونو روشن کن صدها هزار آدم شریف مثل من میبینی .نگاه کن و مثل اربابت دق کن

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
تو هم خفه شو برو بین مردمت ببین کی راست میگه کی دروغ داعشی بدبخت

داعشی اون بود که سر جوون مردمو برید همینجا تهرانپارس .وای ب روزی که فیلمای جنایتشون رو دیده باشی و باز. دفاع کنی احمق دچزاری

ادعای قرآن و نهج البلاغه هم داری .فرقه ای

تو مگه شریفی چه چیزها تو بوی زباله میدی،بقیه باید راجبت نظر بدن ،تاپیکو بخون همه از امثال تو متنفرند

خفه شو بابا

اینجا پر از فسیل های آلبانی نشینه

الان برو بیرون ببین مردم عادی چه شکایت

مردم خیلی وقته منافقین بازنشسته رو بالا آوردن

اینکه امثال شما از ما بیزار باشید خیلی مایه خوشحالیه

فرقه ای هم اضافه شد استغفرالله

فرقه ای هستی که ب دیگری داعشی میگی .

ادعای مذهبی بودن شماها ایمونو سوراخ کرده امثال تو رو خوب میشناسم تا دهن باز کنید میفهمم ته اعتقادات کوک زدتونو