2777
2789
عنوان

امام حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 89 پست
خفه شو بابا اینجا پر از فسیل های آلبانی نشینه الان برو بیرون ببین مردم عادی چه شکایت مردم خیلی وقته ...

از حرف زدنت مشخص همه چیزت تظاهره ،میدونی امثال تو با این تظاهر جیبشون پر شکمشون سیر میشه

فرقه ای هستی که ب دیگری داعشی میگی .ادعای مذهبی بودن شماها ایمونو سوراخ کرده امثال تو رو خوب میشناسم ...

آره دیگه وقتی هم وطنت برات پشیزی ارزش نداره باید چی بهت بگم چون فقط نماز میخونی و از انسانیت بویی نبردی داعشی به حساب میایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داعشیه چرا الاک نمیره تو راهپیمایی بکشه فقط معترضین و کشت

الان جیگرشو ندارن مثل شماها که فقط تو اینترنت خیلی شجاعبد معلوم نیست از کجا میاین اینجا از ی مشت داعشی دفاع میکنین.چقدر پول میگیرید واسه شستشوی مغزی دادن مردم تو فضای مجازی ؟؟!؛

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
از حرف زدنت مشخص همه چیزت تظاهره ،میدونی امثال تو با این تظاهر جیبشون پر شکمشون سیر میشه

اخی نه بابا چقدر تو دانایی واقعا

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
الان جیگرشو ندارن مثل شماها که فقط تو اینترنت خیلی شجاعبد معلوم نیست از کجا میاین اینجا از ی مشت داع ...

اوکی بالاخره اون دنیا هم هست فقط از خدا میخوام تو اون دنیا جایگاهت رو ببینم

آره دیگه وقتی هم وطنت برات پشیزی ارزش نداره باید چی بهت بگم چون فقط نماز میخونی و از انسانیت بویی نب ...

هموطن من اونی هست که دوازده روز تو جنگ هربار که رفت پای لانچر دست و دلش نلرزید برا اینکه من آروم بخوابم .

هموطنای من اونایی ان که الان اومدن تو خیابون تا چشم طمع دشمن رو کور کنن.

قطعا اونی که پول میگیره مردم بی گناه رو بکشه و نیروهای نظامی. رو شهید کنه هموطن من نیست

اوکی بالاخره اون دنیا هم هست فقط از خدا میخوام تو اون دنیا جایگاهت رو ببینم

و همینطور من 👌

دقیقا هر کسی که به جون این مردم افتاده لعنت به خودش و هفت نسل بعد و قبلش

و لعنت ب اون کسانی که جای شهید و جلاد رو عوض میکنن