2777
2789
عنوان

امام حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم اصلا محتوای تاپیک مهم نیست همه ی تاپیکا داره میترکه حالا یا گزارش میزنن یا خود نی نی یار میترکو ...

چرا عزیزم محتواش مهمه راجع به اینکه تو خونه چی میپوشین تاپیک زدن چرا نترکید. فقط اونایی که حرفای مهم و واقعیه میترکه

نهج البلاغه ای که از دهن پزشکیان دربیاد آره ترس داره

امام حسینی که از دهن روحانی دربیاد و از قیامش ، مذاکره برداشت بشه آره ترس داره

حرف حقی که از حلقوم باطل دربیاد ترس داره

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
تاپیک زدن واسه کالا برگ گفتند بوی خون میده یه بی شرف برگشت گفت بوی خون خوک ،چرا نباید تعلیقش کنند ،د ...

از اون جایی که اگه تو این راهپیمایی کسی چیزیش نشد باید بفهمن خوک کیه

خیلی ساده ای منظور استارتر چیز دیگه س

تو ساده اییه چی گفت من جوابشودادم.چرا نظری مطابق خواست شما نیست فکر میکنید شما علامه دهرید.موضوعات سیاسی مذهبی وخیلی چیزای دیگه ممنوعه.حالا هر چی منظور استارتر باشه .به سلامت.ریپلای نکن لطفا.با خود خیلی چیز دانها بحثی ندارم

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

اگه تو خونت نهج البلاغه داری برو از دهن حضرت علی بشنو نه کس دیگه

من نهج البلاغه میخونم قرآن میخونم دینم رو هم از بی بی سی و اینترنشنال نمیکیرم 😉

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نهج البلاغه ای که از دهن پزشکیان دربیاد آره ترس دارهامام حسینی که از دهن روحانی دربیاد و از قیامش ، ...

حق و باطل رو کی معلوم میکنه خدا گفته بهتون عقل میدم تحقیق کن نه اینکه مثل برده باشی

نهج البلاغه ای که از دهن پزشکیان دربیاد آره ترس دارهامام حسینی که از دهن روحانی دربیاد و از قیامش ، ...

فقط چیزی که از دهن شما در بیاد حقه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

حق و باطل رو کی معلوم میکنه خدا گفته بهتون عقل میدم تحقیق کن نه اینکه مثل برده باشی

آفرین دقیقا حق رو بشناس و بقیه رو با معیار حق بسنج نه حق رو با مردم 👌

پس دیگه آنقدر حرفای تکراری نزنید جای شهید و جلاد رو عوض نکنید اگه عقلتون ب درک حق نمیرسه حداقل سکوت کنید