2777
2789
عنوان

خانم شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 118 پست
باید بگه قبل ازدواج که میخواد خانم کمک خرج باشهبعضی دخترا هم ممکنه قبول کنن و بعد ازدواج حقوقشونو بی ...

کاملا موافقم
خود من حقوقم رو وارد زندگیم کردم
اما همسرم از اول نگفت من چنین چیزی رو میخوام و وقتی ازدواج کردم شاغل هم نبودم (23 سال هم گذشته از ازدواج من)
البته خونه و ماشین هم به نام من هست

ول کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد    
سرمایه گذاری میکنه تو حوزه های مختلف و میتونه پول دربیاره ولی اعتقاد به مشارکت دارهمیگه من خونه و ما ...

والا عزیزم همسرای ما خرج خونه و خودمونو میدن حس بدم نمیگیرن

چه تلاشی داریم بکنیم مثلا؟

مگه ازمون طلبکارن که زنشون شدیم؟

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من با حرف شما مخالفت نمیکنم، دیدگاه ها نسبت به زندگی مشترک متفاوته ، من حرفم اینه که خیلی ها ای ...

عزیزم مشارکت وقتی معنی داره که با زحمت یکسان و نتیجه مساوی همراه باشه.

کجای موقعیت استخدام و بندهای حقوقی و سختی کار و... یکسانه؟ اینا هم یکسان باشه و حتی اگه هرچی میخرن رو نصف کنن بعد از فوت، اموال زن به شوهرش میرسه ولی برعکسش نه!

و بازم اینا مال وقتیه که مرد خودش رو شریک امور منزل هم بدونه ولی کسی که منت خونه و ماشین خودش که بار قسطهاشم رو دوش زنه رو میذاره و طرف یه چیزی دستی نده خیال میکنه تلاش نکرده؛ بعیده یه چایم برای خودش بریزه.

من کلیت حرف شما رو قبول دارم یه زمانی زنها با هر شرایطی ترجیح میدادن ازدواج کنن ولی با وضعیتی که درست کردن و منطق نسل جدید بعیده. مگه یه خانم اوایل دهه شصت پیدا کنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم مشارکت وقتی معنی داره که با زحمت یکسان و نتیجه مساوی همراه باشه.کجای موقعیت استخدام و بندهای ح ...

کاملا راجع به شرایط کاری متفاوت خانم و اقایون موافقم، بخاطر همینم هست معمولا وقتی دو نفر با هم کار میکنن حقوق اقا بالاتره. راجع به قوانین هم باز موافقم و کاملا حق دارید ولی اگه مردی خوب باشه راهی هست که این قوانین و مشکلات حل بشه، من خیلی هارو دیدم اقا هر چی میخرن میزنن به نام خانم که مبادا خدایی نکرده اتفاقی براش افتاد اموالش به زنش برسه ، یا برعکس خیلی خوانواده هارو دیدم دوتایی که کارمیکنن هیچ، تو امور خونه واقعا با هم مشارکت دارن ، هی تاکید میکنم مشارکت چون آقایی که کار میکنه تو خونه لطف نمیکنه حقشو ادا میکنه.

راجع به حرفتون برای چایی ریختن هم باز منکرنمیکشم ، خیلی از اقایون از اونور بوم افتادن هم مشارکت میخوان هم کاری تو خونه نمکینن و کاملا درست میگید، در کل ادم با ادم فرق داره ، خیلی باید تلاش کرد که طرف مقابل رو شناخت که به این مشکل ها نخوره کسی.

خب فراهم کنه دستشم درد نکنه به نام کی میزنه؟

چرا انتظار دارید خونه ای که هیچ کاری براش نکرده بزنه به نامش

میگه هرچی باهم به دست بیاریم سه دونگ سه دونگ تقسیم میکنیم

کار های خونه هم مشترک

چرا انتظار دارید خونه ای که هیچ کاری براش نکرده بزنه به نامشمیگه هرچی باهم به دست بیاریم سه دونگ سه ...

اولشو نمیگم که بزنه به نامش ، بعدا رو میگم ،بعدم واقعیت اینه با ۲۵ تومن خرج خود برادرت هم نمیشه چه برسه به خونه و ماشین و ازدواج

طلبکار نیستیم

همون کاریو که قانون به عهده شون گذاشته دارن انجام میدن

بعدم اونا اومدن خواستگاری

نه ما

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

اولشو نمیگم که بزنه به نامش ، بعدا رو میگم ،بعدم واقعیت اینه با ۲۵ تومن خرج خود برادرت هم نمیشه چه ...

خونه و ماشین داره

پول برای ازدواج و طلا و.... هم داره

فقط میگه میخوام زندگی رو با هم بسازیم نمیخوام فقط من کسی باشم که داره تلاش میکنه میگه میخوام خانواده باشیم به معنای واقعی

کاملا راجع به شرایط کاری متفاوت خانم و اقایون موافقم، بخاطر همینم هست معمولا وقتی دو نفر با هم کار م ...

دقیقا مسئله همینه که این آدم اونجوری نیست.

من کارمندم زمانی که ازدواج کردیم همسرم دانشجو بود و خرج زندگی رو میدادم چون میدونستم آدم درستیه و آینده خوبی داره. از همه مهمتر بیمنطق و طلبکار نیست. از مردی که میگه برابری فقط باید فرار کرد چون علاوه بر پول خیلی چیزای ضروری دیگه رو نداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خونه و ماشین داره پول برای ازدواج و طلا و.... هم دارهفقط میگه میخوام زندگی رو با هم بسازیم نمیخوام ف ...

موفق باشه دمشم گرم میشه با این حقوق چطوری همه اینارو فراهم کرده؟ پدر و مادرتون پول دادن؟

دقیقا مسئله همینه که این آدم اونجوری نیست.من کارمندم زمانی که ازدواج کردیم همسرم دانشجو بود و خرج زن ...

کاملا درست میگین و همینطوره ، کامل بستگی به ادمش داره و واقعا ترازو نیست بشه دقیق اندازه گرفت.