2777
2789
عنوان

خانم شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 118 پست
سرمایه گذاری میکنه تو حوزه های مختلف و میتونه پول دربیاره ولی اعتقاد به مشارکت داره میگه من خونه و ...

واقعا آفرین به برادرتون معلومه آقای کاملا فهمیده ای هست ، به نظرم همین خیلی خوبه میتونه همین رو وقتی دونفره باهم صحبت میکنن به دختره بگه ، به نظرم اگه دختر درک کاملی داشته باشه نه تنها ناراحت نمیشه بلکه از طرز فکر ایشون خوشحال هم میشه

شاغل نبودن تنها حُسنی که داشت این بود همچین مردای به درد نخوری سمتمون نیومدن والاالان فهمیدم دخترای ...

شاغل باشی مردی اومد سمتت کاری نداره بسنجیش!

خواست پول خرج کنی تو زندگی روزمره میگه همون اولش حق تنصیف بده

نداد، معلومه چرا اومده سمتت

ردش میکنی بره پی کارش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه تو کارای خونه مرد هم مشارکت کنه باز هم دلیل نیس ک زن خرجی بدهمگه اینکه مرد حامله بشه اونوقت میشه ...

نگفتم خرجی عزیزم
شما دقت کنید نوشتم مشارکت
و باز هم نظرم اینه میتونه مشارکت کنه میتونه هم نکنه

ول کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد    
عجب یعنی اگه کسی همه چیش خوب باشه ولی پولشو نده برات باهاش ازدواج میکنه؟!! یا نه کنارش میزاره؟!!!!خو ...

میگه حاضره تو کار های خونه مشارکت کنه و هرچیز خریدن سه دونگ سه دونگ باشه در قبال این

این چه معلمیه ک حقوقش ۲۵ تومنه؟

منطقیش اینه ک زن نگیره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نه میترسه دختره فکر کنه صرفاً برای پول اومده سمتشولی شاغل بودن فقط یک معیاره

اخه نگه قبل ازدواج بعد ازدواج پول بخواد از زنش

اگه زنه از اون زن هایی باشه که شاغلن ولی نمیخوان حقوقشونو تو زندگی بیارن و میخوان حقوقشون فقط مال خودشون باشه کلی دعوا و حتی طلاق ممکنه پیش بیاد

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

میگه حاضره تو کار های خونه مشارکت کنه و هرچیز خریدن سه دونگ سه دونگ باشه در قبال این

اونطوری مشکلی نیست

منتها اگه میخواد زن تو خرج روزمره شرکت کنه همون اولش حقوق محضری بده بعدا که زن خرج کرد برادرت یه وقت نزنه به سرش که حق زن رو نده!

اگه هم پول موقع سرمایه گذاری خواست همون موقع نصف به نام زن بزنه

خب حقوق معلم همینه دیگه

من خودم دانشجو معلمم

حقوق معلم با مدرک دکترا و ۵ سال سابقه به ۲۰ تومن نمیرسه دریافتیش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

سرمایه گذاری میکنه تو حوزه های مختلف و میتونه پول دربیاره ولی اعتقاد به مشارکت دارهمیگه من خونه و ما ...

از اینکه خرج زن و زندگی مشترک رو بده حس بد میگیره ...لطفا دیگه کشش نده هر چی بیشتر توضیح میدی بدترش میکنی . بیچاره دخترای الان .

برادرشون وقتی مطرح کنه که من بخاطر مشارکت در مخارج میخوام همسرم شاغل باشه دختر خانم دوزاریش میفته و ...

باید بگه قبل ازدواج که میخواد خانم کمک خرج باشه

بعضی دخترا هم ممکنه قبول کنن و بعد ازدواج حقوقشونو بیارن تو زندگی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بله حاضره

بعید میدونم مرد ایرانی حاضر باشه

پس اگر حاضره همین حرفارو بزنه تا دخترم راضی بشه

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

الان کف حقوق رتبه بندی 20 تومنه

چی بگم والا🤔🤔