2777
2789
عنوان

خانم شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 118 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق دارن خبمگر اینکه در کارهای منزل هم مشارکت وجود داشته باشه

اخه شما اینو نوشته بودین:

خب داداشتون بخاطر مشارکت در مخارج میخواد زن شاغل بگیره دیگه

بعد میترسه دختره اینجوری فکر کنه؟

خب حقیقته

خب بعضی دخترای شاغل فکر نمیکنن خواستگار شون به خاطر درامدشون اومده چون نمیخوان درامد شونو تو زندگیشون بیارن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

حق دارن خبمگر اینکه در کارهای منزل هم مشارکت وجود داشته باشه

اگه تو کارای خونه مرد هم مشارکت کنه باز هم دلیل نیس ک زن خرجی بده

مگه اینکه مرد حامله بشه اونوقت میشه گفت زن خرجی خونه رو بده🤭

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

راست میگه حقوق معلمی برای یه مرد کفاف نمیده پس بهتره به خواستگاری یه دختر شاغل بره و توی اون جلسه حق ...

سرمایه گذاری میکنه تو حوزه های مختلف و میتونه پول دربیاره ولی اعتقاد به مشارکت داره

میگه من خونه و ماشین فراهم میکنم طلا میخرم براش ولی حس بدی پیدا میکنم وقتی ببینم تنهایی برای زندگی تلاش میکنم و طرف مقابلم اونقدری که من تلاش میکنم تلاش نمیکنه

والا رونالدو با اون همه مشهوریت و خفن بودن همچین ادعایی نداشتمردای ایرانی هیچی ندارن بجز ادعا تقصیر ...

چی بگم والا ، هر کی یه عقیده ای داره ، همه مردا عین هم نیستن و برعکس.

تو این وضعیت با حقوق بیشتر هم تو خرج زندگیشون موندن ولی اگر میخواد اینو مطرح کنه باید قبلش حسابی اول امتیازات رو بده ، هم حق و حقوق دختره هم کار های خونه و بچه و ... بعد آخر سر بگه چون همه کار هارو داریم نصف میکنیم و شریک میشیم حقوقش هم تو خونه استفاده بشه. البته که واقعا باید به حرف هاش عمل کنه و تو خونه داری و بچه داری خیلی کمک کنه وگرنه زنه هم خرجی بده هم کار های خونه رو کامل انجام بده هم باردار بشه زایمان کنه بچه به دنیا بیاره شیر بده و ... دیگه خیلی ظلمه

شاغل نبودن تنها حُسنی که داشت این بود همچین مردای به درد نخوری سمتمون نیومدن والا

الان فهمیدم دخترای معلم چرا اینقدر شاکین و خواستگار رد میکنن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
اخه شما اینو نوشته بودین:خب داداشتون بخاطر مشارکت در مخارج میخواد زن شاغل بگیره دیگهبعد میترسه دختره ...

نه میترسه دختره فکر کنه صرفاً برای پول اومده سمتش

ولی شاغل بودن فقط یک معیاره

شاغل نبودن تنها حُسنی که داشت این بود همچین مردای به درد نخوری سمتمون نیومدن والاالان فهمیدم دخترای ...

دقیقا

منم دوس ندارم شاغل بشم بخاطر همین موضوع

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

بخاطر کمک خرج شاغل بودن هم یکی از معیار های هست ولی اینجوری نیست که از یکی خوشش نیاد وبرا پول بره سم ...

عجب یعنی اگه کسی همه چیش خوب باشه ولی پولشو نده برات باهاش ازدواج میکنه؟!! یا نه کنارش میزاره؟!!!!

خودتونو چرا گول میزنید

اولویت برادرت پوله دیه

دختره دیوانه نیست بیاد حقوقشو خرج کنه، تو جلسات باید برات بگه یه چیزی درعوضش میده مثلا حق تنصیف بده هرچی تو زندگی به دست اوردن نصفش برا زن باشه

اگه برادرت ننیخواد حقوق زن خرج چیزای روزمره بشه ، خرج ملک و هر سرمایه گذاریی بشه اون موقع که زن پول میده نصف به نام زن بزنه

یه چیزی در قبالش باید به زن بده

کی گفت پول دار؟گفته شاغلمیگه زندگی باید مشارکتی و عادلانه باشه

خب پس حاضره تمام کارای خونه رو هم مشارکتی انجام بده؟

حاضره تمام حقوق خانم رو محضری بهش بده؟

حاضره اگر خانم نخواست بچه دار بشه هیچ اعتراضی نکنه؟

حرف حقم میزنیم و شرایط رو میگیم جوابمونو نمیدی اصلا چون خودتم میدونی داری کورکورانه از برادرت حمایت میکنی

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

اخه شما اینو نوشته بودین:خب داداشتون بخاطر مشارکت در مخارج میخواد زن شاغل بگیره دیگهبعد میترسه دختره ...

برادرشون وقتی مطرح کنه که من بخاطر مشارکت در مخارج میخوام همسرم شاغل باشه دختر خانم دوزاریش میفته و قطعا اونجا میگه من مخالفم درآمدمو در منزل خرج کنم

ول کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد    
نه میترسه دختره فکر کنه صرفاً برای پول اومده سمتشولی شاغل بودن فقط یک معیاره

اخه ۲۰ تومن چیه که یه دختر خونه باباش رو که هرروز هر چی بخواد براس فراهم هست رو ول کنه بیاد

اینو کسی باید بگه که ماهی ۵۰۰ درآمد داره میترسه برا پول بخوانش😂😂😂😂