2777
2789
عنوان

خانم شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 118 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شخصا حتی اگه میلیاردر باشم و زن همچین شخصی بشم بعد ازدواج دیگه کار نمیکنه تا پدرش دربیاد

مرد هم انقدر بی غیرت که چشمش به پول زنش باشع

زن وظیفه ای نداره کار کنه اگه علاوه بر کار خونه بیرون هم کار میکنه پولش تماما مال خودشه و میتونه آتیشش بزنه

دختر اگه بخواد خرج خونه بده همون بمونه خونه باباش شرف داره

اسکوله مگه خودشو بدبخت کنه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

خب دقیقا بخاطر حقوقش میخواد دیگه

چه سو تفاهمی پیش بیاد وقتی دقیقا بخاطر حقوق طرف رفته خواستگاریش

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

میگه من به عنوان مرد خونه و ماشین فراهم میکنمالان با حقوق بیست سال طرف نمیتونه به ماشین بخرهفقط برای ...

داداشت معلمه، زمان خالی زیاد داره. چرا برای افزایش درآمدش کار دیگه ای نمیکنه؟ فقط میخواد با همین حقوق زندگی رو بچرخونه؟ نمیشه ک. تو کامنت قبلیم گفتم من خودم مقطع بالا خوندم و هیچوقت فکر نمیکردم روزی نخوام شاغل باشم. ولی واقعا بعد بچه دار شدن دوست نداشتم برم سرکار. و یه مدتی هم نرفتم. اگر همسرم رو حقوق من حساب میکرد و تحت فشار مخارج زندگی بودم مطمینم زندگیمون بهم میخورد. با برادرت صحبت کن. زن ها اصلا شبیه مردها نیستن و واقعا ممکنه یه زنی حتی با بهترین شرایط و حقوق و پست، یه روزی نخواد کار کنه.

میگه من به عنوان مرد خونه و ماشین فراهم میکنمالان با حقوق بیست سال طرف نمیتونه به ماشین بخرهفقط برای ...

خونه و ماشین مال خودشه ب اسم خودشه چ ربطی داره؟

اگه قبول میکنه خونه رو بنام زنش بکنه اونوقت دختره هم کمک خرجی خونه رو میده ایرادی نداره

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

ن والا من ترجیح میدم ازدواج نکنم تا اینکه ازدواج کنم و خرجی بدم

ولی من با حرف شما مخالفت نمیکنم، دیدگاه ها نسبت به زندگی مشترک متفاوته ، من حرفم اینه که خیلی ها این سبک زندگی رو میپسندن و اینکه این اقا دنبال چنین خانمی باشن اشتباه نیست، ممکنه از دید شما خرجی دادن باشه از دید کسی دیگه مشارکت کردن.

اخه بعضی از دخترا شاغلن و میگن بعد ازدواج نمیخوان حقوقشون رو تو زندگی بیارن میخوان حقوقشون فقط مال ...

حق دارن خب
مگر اینکه در کارهای منزل هم مشارکت وجود داشته باشه

ول کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد    

راست میگه حقوق معلمی برای یه مرد کفاف نمیده پس بهتره به خواستگاری یه دختر شاغل بره و توی اون جلسه حقوقش رو مطرح کنه و به دختره بگه که شاید فعلا نتونه تمام مخارج خونه رو بده درضمن مگه نمیگی هم خونه داره و هم ماشین پس با این حساب پولش زیادم هست

وظیفشه

خونه و ماشینم که به اسم خودشه

منتی به سر زن نیست

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

ولی من با حرف شما مخالفت نمیکنم، دیدگاه ها نسبت به زندگی مشترک متفاوته ، من حرفم اینه که خیلی ها ای ...

والا رونالدو با اون همه مشهوریت و خفن بودن همچین ادعایی نداشت

مردای ایرانی هیچی ندارن بجز ادعا

تقصیر ما خانوماست پرروشون کردیم حس میکنن زن میگیرن ب اون دختر و خانوادش لطف کردن ک گرفتنش

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی