2777
2789
عنوان

خانم شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 118 پست

قبل ازدواج و تو همون جلسات خواستگاری مطرح کنه که میخواد خانم کمک خرج باشه اگه دختره قبول کرد ازدواج کنه

خیلی از دخترا شاغلن ولی نمیخوان حقوقشون رو تو زندگیشون بیارن

بعد ازدواج ببینن شوهر ازشون پول میخواد ممکنه به دعوا یا حتی طلاق بکشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

انقد بدم میاد از پسری ک از زنش پول بخادیجوریه انگار تستسترون ندارهمرد وظیفشه ب زن نفقه بده حتی اگه ز ...

داداشمون در دنیای ارزو هاش زندکی میکنه با حقیقت یکم طول میکشع اشنا بشع

فراموش شدنی ترین ادم زمین 🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی گفت پول دار؟گفته شاغلمیگه زندگی باید مشارکتی و عادلانه باشه

دختری که شاغله خودش انتخاب میکنه نه اینکه منتظر باشه یکی انتخابش کنه

مشارکت فرق داره با اینکه از اول پررو باشی

داداشمون در دنیای ارزو هاش زندکی میکنه با حقیقت یکم طول میکشع اشنا بشع

از الان آینده ازدواجشو میبینم ک طلاقه

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

انقد بدم میاد از پسری ک از زنش پول بخادیجوریه انگار تستسترون ندارهمرد وظیفشه ب زن نفقه بده حتی اگه ز ...

میگه من به عنوان مرد خونه و ماشین فراهم میکنم

الان با حقوق بیست سال طرف نمیتونه به ماشین بخره

فقط برای مخارج و کار های خونه میخواد برابری باشه

خب داداشتون بخاطر مشارکت در مخارج میخواد زن شاغل بگیره دیگهبعد میترسه دختره اینجوری فکر کنه؟خب حقیقت ...

اخه بعضی از دخترا شاغلن و میگن بعد ازدواج نمیخوان حقوقشون رو تو زندگی بیارن

میخوان حقوقشون فقط مال خودشون باشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اشکالی نداره ولی حتما باید بیان کنه. و این رو هم تاکید کنه که هر چی تو زندگی رسیدیم نصف نصف به نام میخوره.

ضمن اینکه بگه مخارج اصلی زندگی با خودشه ولی برای پیشرفت به حقوق هر دوشون نیاز هست. دلیل این حرف اینه که خانوم رو تحت فشار برای مخارج روزمره نمیذاره و زن ها ممکنه به دلایلی مثل بارداری، بچه دار شدن نخوان یه روزی کار کنن. برادر شما باید این مسیله رو بدونه و قبول داشته باشه.

خیلیا ممکنه قبول نکنن ولی حداقل صادق بوده و بعدا حرف و حدیث و بحث و دلخوری بایت این موضوع نداره.

یعنی برای پول ازدواج میکنید؟

داداشت مگه برای پول دختر شاغل نمیخواد ؟

خوب اگه اینجوری باشه پس دخترا هم حق دارند واسه پول ازدواج کنن

اون که پسره این مدلیه دیگه دخترا که تکلیفشون مشخصه

کسایی که میگن پسره برای پول میره یه ذره خودتون رو بزارین جای جوونای ایرانی ، من خودم هم خواهر دارم ه ...

ن والا من ترجیح میدم ازدواج نکنم تا اینکه ازدواج کنم و خرجی بدم

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

داداشمون فکرمیکنه معلمه میتونه زندگیو بچرخونه و سخت در اشتباههپیدا کردن زن شاغل راه حل درست نیست راه ...

راه های دیگم داره

یه جا دیگه کار کنه

دختر قانع ؟تو دختری که به خودش نرسه دوس داری؟ رسیدگی پول میخواد