2777
2789
عنوان

خانم شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 118 پست
حق گفتیتیتتیتیتتیتی کارای خونه و آشپزیم شریکی باید بشه همچی

والا الان من مشکلم با شوهرم همینه

موقع خرجا میگه دوتایی موقع کار خونه چلاقع

منم یه ریال بهش نمیدم

هرچند همین ک دستم تو جیب خودمه در واقع کمک کردن ب اونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انقد بدم میاد از پسری ک از زنش پول بخادیجوریه انگار تستسترون ندارهمرد وظیفشه ب زن نفقه بده حتی اگه ز ...

اصلا جالب نیست به نظر منم

خوب تو که عرضه نداری چرا به خودت اجازه میدی بری خاستگاری

بخاطر کمک خرج شاغل بودن هم یکی از معیار های هست ولی اینجوری نیست که از یکی خوشش نیاد وبرا پول بره سم ...

پس بهتره بش بگه من تو کارای خونه ادمی هستم که به خانمم کمک میکنم چون به برابری اعتقاد دارم ایا شما به برابری اعتقاد دارین مثلا درامدتون رو تو خونه با من شریک میشین؟؟؟

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
انقد بدم میاد از پسری ک از زنش پول بخادیجوریه انگار تستسترون ندارهمرد وظیفشه ب زن نفقه بده حتی اگه ز ...

دقیقا

دو شیفت کار کنه

کلاس خصوصی بگیره

من با این که برای مرد قدرشناس،زن کمک کنه تو مخارج مشکلی ندارم،ولی این که پرو پرو از روز اول همچین توقعی دارن و با این نیت میرن خواستگاری خیلی مشکل دارم

چه مرد خفنی

داداشمون فکرمیکنه معلمه میتونه زندگیو بچرخونه

و سخت در اشتباهه

پیدا کردن زن شاغل راه حل درست نیست راه حلش پیدا کردن دختر قانع و بدور از تجملاته فکر نکنم اسون پیدا بشه

من با ۷۰-۶۰ درامد جرات زن گرفتن ندارم

یک انگشتر الان ۱۰۰ میلیون قیمتشه

فراموش شدنی ترین ادم زمین 🙃

پس برای چی میخواد بره اگه برای پول نیست ؟قبلا میگفتن دخترا پول پرستن الان پسرا اینجوری شدن الان پسرا ...

کی گفت پول دار؟

گفته شاغل

میگه زندگی باید مشارکتی و عادلانه باشه

یا حداقل ازش نخواد کمک خرج بشه

تو ایران ب اندازه کافی حق ما خانومارو تو ازدواج محدود کردن حالا فکر کن همچین ازدواجیم بکنیم والا من بخام خرج بدم چ کاریه همون مجرد می مونم بیشترم خوش میگذره

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

کسایی که میگن پسره برای پول میره یه ذره خودتون رو بزارین جای جوونای ایرانی ، من خودم هم خواهر دارم هم برادر از هر دو بعد دیدم خوبی و بدی های کار کردن یا نکردن رو ، ولی اینو در نظر بگیرید یه جوونی که الان حقوقش انقدره دوست هم داره ازدواج کنه، ایا بهتر نیست یکی رو پیدا کنه با هم زندگی بسازن ؟ با این عقیده که پول نداره ازدواج نکنه که ممکنه طرف هیچ وقت نتونه ازدواج کنه! مطمئن باشید خیلی از خانم ها دوست دارن با یه مردی ازدواج کنن که ادم خوبی باشه و دو تایی کار کنن تا اینکه ترجیح بدن اصلا ازدواج نکنن بخاطر این دلیل.