2777
2789
عنوان

من یک مادرم

137 بازدید | 21 پست

که یه بچه ۷ماهه و ۲۳ماهه دارم

ی برنامه ریختم

انشاءالله ۷ بیدار ۷تا ۸ صبحانه
۸تا ۹ حاضر
۹حرکت تا ۱۲ کلاس قران
۱۲تا ۱ناهار
۱تا ۳ نهایتا ۴۵دقیقا خواب
۲تا ۳ شام بعلاوه کارتون بچه ها
۳تا ۴ کارهای خونه
۴تا ۶ پارک یا بازار بعلاوه شام رو ببرتوپارک که بچه بخوره
۶تا ۷ استراحت بعدش شام
۸ونیم تا ۹خواب بچه ها

بعدش استراحت

بعدش هم ۱سوال نوشتن و تحلیل کردن

وذکر گفتن

خواب

انقد من از این برنامه ها ریختم،فوقش میتونستم یکی دو تا تیک بزنم😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که خیره

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

عالیه عزیزم

فقط یه نکته رو بگم بهتون برای شمایی ک مادر هستین

برنامه شناور خیلی بهتره چون ممکنه یه کار خارج از برنامه ریزی پیش بیاد

ساعت ننویسید فقط خود کاری ک میخواین انجام بدین رو ب ترتیب بنویسید و انجام بدین

چون این ساعت ها بار دارن اگه سر ساعت انجام ندین ممکنه از انجام بقیه دلسرد بشین

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

عالیه عالی

منم سه تا بچه پشت سرهم دارم عاشق این هستم که صبح زود بیدار میشم

بخاطر همین تجمع هرشب بلافاصله بعد مسجد میرم که زود برگردم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

چه فسقل بچه هات امابچه هاممکنه نذارن طبق برنامه پیش بری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖