2777
2789
عنوان

من یک مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست

آفرین عزیزم ..انشاالله از پسش برمیایی ..خدا به بچه هات سلامتی وخواب راحت بده ..اگه بچه درست بخوابه ..انگار نصف انرژی مادر ذخیره میشه

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

میری کلاس بچه هاتو پیش کی میزاری؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برنامت زیاد فشرده هست و بعید میدونم بتونی انجام بدی

والا من جای شما از الان خسته شدم و حتی یاد پادگان افتادم

البته ناراحت نشیا من نسبت به خودم و روحیات خودم و وضعیت جسمی خودم گفتم چون واقعا اینهمه انرژی ندارم

خخخ واقعیه

اسی اینو را گفتی یاد چشمای پسرکم افتادم

بمیرم برا چشمای مظلومش

10ماهش بود مهمونی بودیم و خورشت قیمه داشتن

بغلم گذاشته بودم و غذا میخوردیم بعد هر قاشق غذا که میبردم سمت دهنم با چشماش دنبال میکرد

کله اش را برمیگردون و دقیقا تا ته حلقم نگاه میکرد

الان برا خودش مردی شده و لحظه ای یادم نمیره اون روزا