2777
2789
عنوان

درسته وضعیت

496 بازدید | 42 پست

درسته الان تو وضعیت خوبی نیست ولی من یه سوالی دارم که برا خودم مهمه پس لطفاً به جای تیکه انداختن اگه میدونین جواب بدین

برای بله برون بخوام فنجون ها رو تو سینی بزارم باید یه گوشه از سینی نعلبکی ها رو بزارم که ۱۲ تا نعلبکی روی هم خیلی زشت میشه ولی میتونم ۱۲ تا فنجون تو سینی جا بدم

بخوام نعلبکی ها رو کف سینی بچینم و فنجون ها رو بزارم روی نعلبکی هایی که کف سینی چیدم فقط شیش تا فنجون تو سینی جا میشه اینجوری که باید چند بار برم و بیام زشت نمیشه؟

یکی بهم بگه چجوری بچینم که بد نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فنجون با نعلبکی بزار که راحت بردارن و اون یکی سینی چای رو هم اماده کن و رو اپن بزار که تا اینو پخش کردی سریع اونو بیاری دیگه نری به دوباره ریختن

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

نعلبکی مگه از مد نیفتاده خیلی وقت پیشا؟!

جلوه ی مجلسی تر و شیکتری داره برای همچین مراسماتی

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

اگر وجود نعلبکی ضروریه، نعلبکی رو بزار و فنجون رو روش بزار و دوباره برو و سری بعد رو بیار

یا مثلا میتونی اینجوری توی ۲ تا سینی بچینین و تو به پدرمادر داماد و داماد و پدر مادر خودت تعارف کنی و یه نفر دیگه از خانواده اون یکی سینی رو به بقیه تعارف کنه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

اتفاقا خیلی دیدم میزارن جدیداست فنجون و نعلبکی گرفتمولی نمیدونم گوشه بزارم نعلبکی ها رو یا فنجون ها ...

ببین گوشه سینی بزارشون سرهم

به هرکی تعارف کنی خودش نعلبکی برمیداره بعدم چاییشو