2777
2789
عنوان

خواهرم مجرده

268 بازدید | 22 پست

خواهرم ۳۷ سالشه مجرد هست ،مستقل شهر دیگه زندگی میکنه ،با پدر مادرم نمیساخت البته همه ما نمیساختیم باهاشون ،کار آزاد داره و دستش تو جیب خودش هست ،اللن هم که مامانم فوت شده حقوقش بهش میرسه ،قیافه ش هم خوبه خلاصه همه چیش رو رواله

از وقتی مامانم فوت شده تو این ۴ ماه هفته در میون میره شهر بابام اینا و یک هفته میمونه باز برمیگرده .البته ما نگفتیم وظیفه ت هست و..اما خودش میاد با اینکه پدرم خیلی اذیتش کرده.برا ازدواج هم پدرم خیلی دلش میخواد ازدواج کنه و هی دنبال شوهر میگرده براش اما خودش نمیخواد ،خواستگار الان کم داره و هر کی میاد شرایطش خوب نیست ،اما مشکل اینجاست خودش هم دنبال کیس و ازدواج نیست مثلاً ۶ ساله اونجاست اصلا با کسی آشنا نشده سرش تو زندگی خودشه.اگه آشنا میشد قطعا به من میگفت چون به هم نزدیکیم و ...

قدیم با یک نفر ارتباط داشت و خانواده در جریان بودن بعد ۵ سال که حتی تا مرز نامزدی هم رفتن بهش خیانت شد.دیگه میگه حوصله ندارم همین زندگی رو دوست دارم اما من نگرانم.میدونم ازدواج کردن دستاورد بزرگی نیست اما میترسم تو سن بالا تنها بمونه

البته بابام هم همش میگه ابرومون رفت همه میگن مشکل داره ...همون افکار سنتی و...

به نظرتون بهش دیگه چیزی نگم؟ چون وقتی میگم ناراحت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ک نباید بگی رفته ی جا دیگ از دست این افکار و آدما راحت بشه بهش بگی ک چی بشه

بابات داره خردش میکنه با گشتن دنبال خواستگار

خرجش رو ک نمیده ولش کنید راحت باشه

:)

چیکارش دارین مگه همه باید ازدواج کنن

زندگیشو داره میکنه

تو هر چیزی دخالت نکنید بزرگه خودش تا الان زندگیشو اوکی کرده

از این به بعدم با خودشه

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

به نظرم اگه خواهرتو دوست داری بهش چیزی نگو، اون این سبک رو انتخاب کرده و خوشحاله ، خودتم میگی سرش تو کار خودشه و کاری به کسی نداره پس حرف و حدیثی نمیمونه، اگرم فامیل چیزی میگن بزار بگن

چه اصراریه به ازدواج وقتی انقدر موفقه و داره زندگیش و میکنه

الان خیلیها مجردن تنها هم نمی مونه

پیری اکثر ماها در تنهایی و تجرده و همه کنار همیم

برو زندگی های متاهلی رو ببین بعد بشین غصه خواهرت رو بخور

حالا انگار ننه باباهای ما تو سن بالا تنها نیستن چه مزیتی براشون داشته. صبحای جمعه باید با دعواهاشون سر اینکه چرا قاشق مربایی رو زدی به عسل بیدار بشیم.

ولش کنید بزارید راحت زندگیشو کنه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

چه اصراریه به ازدواج وقتی انقدر موفقه و داره زندگیش و میکنهالان خیلیها مجردن تنها هم نمی مونهپیری اک ...

والا اول که زندگی خودم.یه آدم....گیرم افتاده. ...درسته حق با شماست

هرکی ازدواج نکرد یعنی مشکل داشته🤔

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بزار هر جور که دوست داره زندگی کنه مگه همه چی ازدواج کردنه،یعنی آدم ازدواج کنه تنها نیست اینقدر آدما هستن که ازدواج کردن ولی بازم تنهان

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟