حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1849 عنوان دعای مقاتل 124 بازدید | 14 پست کسی خونده تا حالا معجزشو دیدین؟ به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄 1404/11/22 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93078 خواهر من کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1849 برا چی خوبه کلا برای همه چی میگن حاجت روای معجزه آسا داره به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1849 بله خوب بود بعد چند روز اثر کرد ؟ به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 1400 کلا برای همه چی میگن حاجت روای معجزه آسا داره یکی ب نیت منم بخونه چی میشه 😂🫠 لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید
۰۰۰فروغ_فرخزاد۰۰۰ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5898 من واسه ازدواج خواهرم خوندم دو هفته بعد خواستگار مورد نظر براش اومد ازدواج کرد .واسه خودم خوندم تاثیری نداشت. دوبارم خوندم. دیگه کلا دعا نمیکنم واسه خودم. 🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1849 خواهر من وآسه چی خوند ؟ من با شوهرم قهرم برای اشتیمون خوندم هنو ک خبری نیس به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93078 وآسه چی خوند ؟ من با شوهرم قهرم برای اشتیمون خوندم هنو ک خبری نیس گوشش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1849 من واسه ازدواج خواهرم خوندم دو هفته بعد خواستگار مورد نظر براش اومد ازدواج کرد .واسه خودم خوندم تاثی ... من با شوهرم قهرم دیشب ۱۰۰ بار خوندم بنظرت کی اثر میکنه به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄
۰۰۰فروغ_فرخزاد۰۰۰ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5898 من با شوهرم قهرم دیشب ۱۰۰ بار خوندم بنظرت کی اثر میکنه نمیدونم مال من که از آخرین بار یکسال میگذره.من واسه آشتی بین دو نفر ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود خوندم در کمال تعجب چند روز بعد خیلی بی دلیل آشتی کردن. 🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1849 نمیدونم مال من که از آخرین بار یکسال میگذره.من واسه آشتی بین دو نفر ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود خوندم در کمال ... دعا خیلی خوندم شوهرم خیلی مغروره الکی باهام قهر کرده دیشب هم دعای مقاتل خوندم حالم بهتر شده اما خبری از آشتی نیست به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄
۰۰۰فروغ_فرخزاد۰۰۰ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5898 دعا خیلی خوندم شوهرم خیلی مغروره الکی باهام قهر کرده دیشب هم دعای مقاتل خوندم حالم بهتر شده اما خبری ... عزیزم ان شالله خیلی زود آشتی میکنید. 🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1849 عزیزم ان شالله خیلی زود آشتی میکنید. مرسی التماس دعا عزیزم به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄