2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر من

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من واسه ازدواج خواهرم خوندم دو هفته بعد خواستگار مورد نظر براش اومد ازدواج کرد .

واسه خودم خوندم تاثیری نداشت. دوبارم خوندم. دیگه کلا دعا نمیکنم واسه خودم.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

وآسه چی خوند ؟ من با شوهرم قهرم برای اشتیمون خوندم هنو ک خبری نیس

گوشش

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من واسه ازدواج خواهرم خوندم دو هفته بعد خواستگار مورد نظر براش اومد ازدواج کرد .واسه خودم خوندم تاثی ...

من با شوهرم قهرم دیشب ۱۰۰ بار خوندم بنظرت کی اثر میکنه

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

من با شوهرم قهرم دیشب ۱۰۰ بار خوندم بنظرت کی اثر میکنه

نمیدونم مال من که از آخرین بار یکسال میگذره.من واسه آشتی بین دو نفر ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود خوندم در کمال تعجب چند روز بعد خیلی بی دلیل آشتی کردن.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

نمیدونم مال من که از آخرین بار یکسال میگذره.من واسه آشتی بین دو نفر ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود خوندم در کمال ...

دعا خیلی خوندم شوهرم خیلی مغروره الکی باهام قهر کرده دیشب هم دعای مقاتل خوندم حالم بهتر شده اما خبری از آشتی نیست

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

دعا خیلی خوندم شوهرم خیلی مغروره الکی باهام قهر کرده دیشب هم دعای مقاتل خوندم حالم بهتر شده اما خبری ...

عزیزم ان شالله خیلی زود آشتی میکنید.

2824
2823
2791
2779
2792