حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 عنوان دعای مقاتل 108 بازدید | 14 پست کسی خونده تا حالا معجزشو دیدین؟ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤ امروز | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92311 خواهر من کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 برا چی خوبه کلا برای همه چی میگن حاجت روای معجزه آسا داره بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 بله خوب بود بعد چند روز اثر کرد ؟ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 474 کلا برای همه چی میگن حاجت روای معجزه آسا داره یکی ب نیت منم بخونه چی میشه 😂🫠 لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید
۰۰۰فروغ_فرخزاد۰۰۰ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5707 من واسه ازدواج خواهرم خوندم دو هفته بعد خواستگار مورد نظر براش اومد ازدواج کرد .واسه خودم خوندم تاثیری نداشت. دوبارم خوندم. دیگه کلا دعا نمیکنم واسه خودم. این نیز بگذرد...
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 خواهر من وآسه چی خوند ؟ من با شوهرم قهرم برای اشتیمون خوندم هنو ک خبری نیس بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92311 وآسه چی خوند ؟ من با شوهرم قهرم برای اشتیمون خوندم هنو ک خبری نیس گوشش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 من واسه ازدواج خواهرم خوندم دو هفته بعد خواستگار مورد نظر براش اومد ازدواج کرد .واسه خودم خوندم تاثی ... من با شوهرم قهرم دیشب ۱۰۰ بار خوندم بنظرت کی اثر میکنه بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
۰۰۰فروغ_فرخزاد۰۰۰ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5707 من با شوهرم قهرم دیشب ۱۰۰ بار خوندم بنظرت کی اثر میکنه نمیدونم مال من که از آخرین بار یکسال میگذره.من واسه آشتی بین دو نفر ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود خوندم در کمال تعجب چند روز بعد خیلی بی دلیل آشتی کردن. این نیز بگذرد...
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 نمیدونم مال من که از آخرین بار یکسال میگذره.من واسه آشتی بین دو نفر ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود خوندم در کمال ... دعا خیلی خوندم شوهرم خیلی مغروره الکی باهام قهر کرده دیشب هم دعای مقاتل خوندم حالم بهتر شده اما خبری از آشتی نیست بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
۰۰۰فروغ_فرخزاد۰۰۰ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5707 دعا خیلی خوندم شوهرم خیلی مغروره الکی باهام قهر کرده دیشب هم دعای مقاتل خوندم حالم بهتر شده اما خبری ... عزیزم ان شالله خیلی زود آشتی میکنید. این نیز بگذرد...
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 عزیزم ان شالله خیلی زود آشتی میکنید. مرسی التماس دعا عزیزم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤