2777
2789

من تاریخ پریودی هام یادم نمیمونه

ولی خب از ۱۰ روز قبلش عصبی میشم شدید

و درد شکم دارم

ولی این ماه نیمه دوم ماهه هنوز نه درد شکمی دارم نه عصبی شدم

خیلی ناراحتم ....بچم کوچیکه هنوز خونه ندارم😭

قرص اورژانسی هم خوردن این ماه ( شک داشتم تو رابطه )

نمیدونم چرا اینجوریه

حالا به شوهرم گفتم بره بیبی چک بگیره

اگه حامله نبودم نذری میدم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

یعنی خیلی بده تو این اوضاعی که کل دنیا تو جنگ و بدبختیه تو بچه دار بشییی

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان ی چیزی هست به اسم کاندوم

نه خودم نه همسرم دوسنداریم

همیشه قرص جلوگیری میخورم

این ماه نگرفتم ولی اورژانسی خوردم

ان شاالله که نباشی ولی اگه به خیر گذشت ، در کنار نذری دادن جلوگیری سفت و سخت داشته باش وقتی شرایط نگهداری نداری . دو تا روش همزمان استفاده کن که دیگه خیالت راحت باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بچه ت چن وقتشه؟شاید از استرس این روزها اصلا داری اشتباه میکنی وزمتن پریودت هنوز نرسیده جواب بی بی ب ...

تازه ۲ سال شده

فقط یادمه ماه قبل برای شب یلدا چند روزی بود که دریودیم تموم شده بود و غسل کرده بودم

یعنی احتمالا ۲۷ ماه قبل من دریودیم تموم شده بوده

ولی این ماه هیچ علائم پریودی ندارم هیچچچچ