2777
2789
عنوان

بچم کوچیکه فک کنم حامله م تو این اوضاع😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 60 پست
قرص اورژانسی لامصب خیلی بهم میریزه هورمونارویا سریع پریود میشی یا میندازه عقب

تجربه خوردنشو دارم ولی اینجوری نبوده

اولین باره عقب افتادم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچت چندماهشه؟؟گاهی وقتا پیش میاد عقب و جلو میشه اگه شیرمیدی

نه دوسابشه

اگه خونه داشتم انقد ناراحت نبودم بخدا

از بی خونگی هستش انقد ناراحتم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

من بچه م هنوز دوسالش نیس و باردارم حرص نخور

خب میگم من خونه ندارم

سنی هم ندارم خب

۲۱ سالمههههههه

لعنت بهم

بعد قرص اورژانسی پریود نشدی؟

یادم رفت بگم ۱۰ روز پیش لکه بینی قهوه ای داشتم ولی پریود نشدم

نه خودم نه همسرم دوسنداریم همیشه قرص جلوگیری میخورم این ماه نگرفتم ولی اورژانسی خوردم

دیگه استرس حامله شدن رو هم بکشید پس😂😂😂

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

تازه ۲ سال شدهفقط یادمه ماه قبل برای شب یلدا چند روزی بود که دریودیم تموم شده بود و غسل کرده بودم یع ...

قرص اورژانسی به هم میریزه بدن رو

روش پیشگیری تو جدی تر کن .....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

عزیزم بی سواد که نیستی

یه اپ پریودی نصب کن تاریخت رو بدونی

الانم احتمالا از قرصه که بهم ریخته

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

نه خودم نه همسرم دوسنداریم همیشه قرص جلوگیری میخورم این ماه نگرفتم ولی اورژانسی خوردم

دوس نداریم نداره عزیزم

مردم هم قرص میخورن هم کاندوم میزارن که سفت و سخت باشه

اصلا رابطه بدون کاندوم یعنی سلام نینییییی

خود دانید 🙌 بخاطر هوس و یکم لذت بیشتر خودتون بدبخت نکنین اینو خیلی خواهرانه گفتم برا همین شاید تند باشه از نظرت

ممکنه به خاطر قرص اورژانسی باشه .کلا همه ی هورمونای بدن رو بهم میریزه

قبلنا خوردم اینجوری نشدم

۱۰ روز پیش لکه بینی قهوه ای داشتم ولی پریود نشدم

دیگه وقتی بجه نمیخواهید باید سفت و سخت جلوگیری کنی این قرص اورژانسی هاهم اعتباری بهش نیست

خب میگم من خونه ندارم سنی هم ندارم خب ۲۱ سالمهههههههلعنت بهم

درست میشه ..... انشالله که حامله نیستی ولی اینقدر هم غصه نخور

حرف منو یادت بمونه..... درست میشه 🌹

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴