2777
2789
عنوان

قدیما

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 45 پست
ولی امارا میگن قدیما جمعیت کمتر بوده از ده تا بچه نصفش میمردن بخاطر مریضی .

آره اما باز بیشتر از الان داشتن

مثلا مادر بزرگ من ۱۴ تا آورده ۲ تا مرده ، مادربزرگ همسرم ۱۲ تا آورده ۶ تا مرده

اصلا در برابر ما قابل قیاس نیستن🥲

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه فکر نکنم بتونم به کسی اعتماد کنم

درست میگی ضربه ی خیلی بدی بود اما نذار این ضربه بنیاد و ساختار زندگتو جهت بده .اصلا بیخیال هر ادمی شو ولی رو ترمیم اعتماد بنفس و روانت کار کن .تو وابسته اش هم بودی اونطور که نوشتی و دقیقا ادمیزاد به هر چی وابسته باشه از اون نقطه اسیب میبینه.

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

درست میگی ضربه ی خیلی بدی بود اما نذار این ضربه بنیاد و ساختار زندگتو جهت بده .اصلا بیخیال هر ادمی ش ...

کاش بتونم کارایی که باهام کرده رو فراموش کنم من خالصانه میخواستمش با همه کاراش میگفتم درستش میکنیم میستزیم عیب نداره اما اون به همه چیز من ضربه زد بحث ازدواج که میسه میگم با چه امید و ارزویی ازدواج کردم از همون روز اولش بیچارم کردن بازم صدام در نیومد ریختم تو خودم

کاش بتونم کارایی که باهام کرده رو فراموش کنم من خالصانه میخواستمش با همه کاراش میگفتم درستش میکنیم م ...

درس این رابطه خود دوستی و فدا نکردن روح و وجودت برای دیگری بود .هر رابطه ای درسی داره ..روابط برای خودشناسی ان بیشتر ..

درس این رابطه خود دوستی و فدا نکردن روح و وجودت برای دیگری بود .هر رابطه ای درسی داره ..روابط برای خ ...

وقتی یکی عاشق یکیه براش فداکاری میکنه بخاطر زندگیش اما اون قدر منو ندونست من دنبال تشکیل خانواده بودم ولی اون منو بازیچه کرده بود

وقتی یکی عاشق یکیه براش فداکاری میکنه بخاطر زندگیش اما اون قدر منو ندونست من دنبال تشکیل خانواده بود ...

خب بنظرت چی میشه عشق یه طرفه پیش میاد .بحث روانشناسیش طولانیه .اما به هیچ عنوان خودتو قربانی نبین .وگرنه مابقی زندگیتو جهت بدی میده و کل زندگی میشه شکست .

خب بنظرت چی میشه عشق یه طرفه پیش میاد .بحث روانشناسیش طولانیه .اما به هیچ عنوان خودتو قربانی نبین . ...

عشق یه طرفه نبود بین ما یه روز نمیدید منو نمیشد فکر اینکه یه روز کات کنیم گریه میکرد اما بعد ازدواج به کل تغییر کرد

عشق یه طرفه نبود بین ما یه روز نمیدید منو نمیشد فکر اینکه یه روز کات کنیم گریه میکرد اما بعد ازدواج ...

رفتاراش پیچیدست چون گفتی دستت رو نمیگرفت .بنظرم از نظرفیزیکی کانکت نشد؟ ولی عاطفی چرا .

رفتاراش پیچیدست چون گفتی دستت رو نمیگرفت .بنظرم از نظرفیزیکی کانکت نشد؟ ولی عاطفی چرا .

کلا تبراز محبت فیزیکی بلد نبود عاطفی چرا سوپرایزم میکرد اما مثلا اولین بار من دستشو گرفتم شش ماه لعد دوستیمون زود دقیقا یادمه دستاش میارزید من اولین بار بوسیدمش بلد نبثد ببوسه بعد عقدمونمثلا هر پسر دختری دوست دارن تنها باشن این بعد چند روز منو با پسر عمه هاش برد مسافرت مثلا میومدم بغلس کنم نصفه شب میگفت نکن مامانم میفهمه در حالیکه روانشناس گفته بود بهم بهش محبت کن بزار فرق بین مهر همسری و مادریو بدونه براس لباس میپوشیدم میگفت این چیه پوشیدی

کلا تبراز محبت فیزیکی بلد نبود عاطفی چرا سوپرایزم میکرد اما مثلا اولین بار من دستشو گرفتم شش ماه لعد ...

بنظرتون همجنس گرا نبود ؟ روابطش با پسرا و مردها چجوری بود؟ دوست صمیمی پسر نداشت ؟

بنظرتون همجنس گرا نبود ؟ روابطش با پسرا و مردها چجوری بود؟ دوست صمیمی پسر نداشت ؟

نمیدونم چرا با یه پسر امش خیلی صمیمی بود همش دوست داشت با ما باشه هنوزم درکش نمیکنم چرا اینجوری بود تو اون چهار ماه ازدواجمونم من اصرار کردم به برقراری رابطه که کاش نمیکردم بدترین تجربم بود گقت بلد نیستم بقیشو چیکار کنم

نمیدونم چرا با یه پسر امش خیلی صمیمی بود همش دوست داشت با ما باشه هنوزم درکش نمیکنم چرا اینجوری بود ...

مطمئن باش همجنس گرا هست و از بدن زن چندشش میشه .