میگم قدیما که اینترنت نبود مردم از بیکاری ازدواج میکردن سر خودشونو با زن و بچه گرم میکردن .وگرنه ازدواج واقعا ضروری نیست ؟ هان ؟ اخه چرا باید تو یک زمین با منابع محدود اینهمه ادم متولد کرد؟ اونم وقتی خدا علم پیشگری رو در ذهن انسان گذاشت .
نمیدونم الان از بیکاری و مجردی یهو این نظریه اومد تو ذهنم🥸🤣
دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃
مردای خانواده کمن ..کاش اون بوالهوسا به تور کسی نخورن
فقط بول هوس بودن نیست مثلا شوهر سابق من کلا به من حسی نداشت فقط ازدواج کرد بدونه ازدواج چه شکلیه بعدم رفت پی کارش من دو سال دادگاها اسیر شدم تا طلاق گرفتم
بیخود کرد که باهات دوست موند .تو احساست خالص بود اون انگل دو رو بود چه بسا اصلا به زن گرایش نداشته ؟
هنوزم تو شوکم والا من که عاشقش بودم فکر میکردم اونم عاشقمه تو اون سه سال یه روزم قهر نمونده بودیم اما بعد ازدواج فقط از دستم فرار میکرد نمیخواست تنها بمونیم خواستی تاپیکامو بخون میبینی چی میگم
ی سوال فنی ، قدیما جمعیت بیشتر بوده چون بچه های بیشتری متولد میشدن ، الان که بچه ها نهایتا هر زن و مردی دوتا میاره چرا میگن هوا کمع؟ وقتی که مرگ و میر هم بیشتر از قدیماست!
هنوزم تو شوکم والا من که عاشقش بودم فکر میکردم اونم عاشقمه تو اون سه سال یه روزم قهر نمونده بودیم ام ...
بهتر که طول نداد بعضیا تا اخر پای کسی که حسی ندارن می مونن و این بدتره حداقل تکلیفت مشخص میشه ازدواج بعدیت ایشالا جفت روحی و عشقیت باشه .ولی تو رو طرحواره هات کار کن رو کودک درونت کار کن .دوره های این چیزا رو ببین .پاکسازی که کردی ادم واقعیت میاد .
دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃