2777
2789
عنوان

قدیما

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اینجوریه هر کسی نباید ازدواج کنه زندگی اون ادمم خراب کنه اما مردم دنبال تست کردنن زدونن تو این ...

مردای خانواده کمن ..کاش اون بوالهوسا به تور کسی نخورن

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

نه خود خدا که از همه مهربونتره راضیه

خدا هزار سال پیش با پیامبر حرف زد دیگه نزد .اپدیت جدید مگه کسی داره از خدا بجز همین عقلی که داده و عقل حکم میکنه بیچاره نکنم بچه ای رو .

مردای خانواده کمن ..کاش اون بوالهوسا به تور کسی نخورن

فقط بول هوس بودن نیست مثلا شوهر سابق من کلا به من حسی نداشت فقط ازدواج کرد بدونه ازدواج چه شکلیه بعدم رفت پی کارش من دو سال دادگاها اسیر شدم تا طلاق گرفتم

فقط بول هوس بودن نیست مثلا شوهر سابق من کلا به من حسی نداشت فقط ازدواج کرد بدونه ازدواج چه شکلیه بع ...

وای ...😪چقد اینجور داستان ها زیاد شده ..تنوع طلب ها یک مغز نابالغ و عوضی دارن

فقط بول هوس بودن نیست مثلا شوهر سابق من کلا به من حسی نداشت فقط ازدواج کرد بدونه ازدواج چه شکلیه بع ...

شما دو تا با عشق ازدواج نکردین پس ؟ معرفی شدین بهمدیگه؟

وای ...😪چقد اینجور داستان ها زیاد شده ..تنوع طلب ها یک مغز نابالغ و عوضی دارن

تقصیر خودمه سه ستل دوست بودم میدیدم حتی دستمو نمیگیره میگفتم چه پسر پاکی باز تو دوستی رفتارش خوب بود بعد ازدواج کلا یجوری شد

تقصیر خودمه سه ستل دوست بودم میدیدم حتی دستمو نمیگیره میگفتم چه پسر پاکی باز تو دوستی رفتارش خوب بود ...

بیخود کرد که باهات دوست موند .تو احساست خالص بود اون انگل دو رو بود چه بسا اصلا به زن گرایش نداشته ؟

خدا هزار سال پیش با پیامبر حرف زد دیگه نزد .اپدیت جدید مگه کسی داره از خدا بجز همین عقلی که داده و ...

دیگه حرفهاشو زد دیگه ، این دنیا یه مسیری داره که باید طی بشه و به هدفش برسه ، آدمها هم تا اون موقع میان و میرن

بیخود کرد که باهات دوست موند .تو احساست خالص بود اون انگل دو رو بود چه بسا اصلا به زن گرایش نداشته ؟

هنوزم تو شوکم والا من که عاشقش بودم فکر میکردم اونم عاشقمه تو اون سه سال یه روزم قهر نمونده بودیم اما بعد ازدواج فقط از دستم فرار میکرد نمیخواست تنها بمونیم خواستی تاپیکامو بخون میبینی چی میگم

ی سوال فنی ، قدیما جمعیت بیشتر بوده چون بچه های بیشتری متولد میشدن ، الان که بچه ها نهایتا هر زن و مردی دوتا میاره چرا میگن هوا کمع؟ وقتی که مرگ و میر هم بیشتر از قدیماست!

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

هنوزم تو شوکم والا من که عاشقش بودم فکر میکردم اونم عاشقمه تو اون سه سال یه روزم قهر نمونده بودیم ام ...

بهتر که طول نداد بعضیا تا اخر پای کسی که حسی ندارن می مونن و این بدتره حداقل تکلیفت مشخص میشه ازدواج بعدیت ایشالا جفت روحی و عشقیت باشه .ولی تو رو طرحواره هات کار کن رو کودک درونت کار کن .دوره های این چیزا رو ببین .پاکسازی که کردی ادم واقعیت میاد .

ی سوال فنی ، قدیما جمعیت بیشتر بوده چون بچه های بیشتری متولد میشدن ، الان که بچه ها نهایتا هر زن و م ...

ولی امارا میگن قدیما جمعیت کمتر بوده از ده تا بچه نصفش میمردن بخاطر مریضی .