2777
2789
۲تاپیاز رنده کن ۴۰۰گرم گوشت توش تفت بده بعد رب بزن بذار بپزه۲پیمانه کوچیک لپه بذار بپزه کف روش رو بگ ...

من هر وقت پیاز رنده کردم مزه بد گرفته .روغن زیاد میزنین؟ نمیدونم الان نیگم شاید از روغن کم بد میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز خوب ریز ریز خورد میکنی میزاری با زرچوبه یخورده طلایی بشه بعد گوشت ریز خورد میکنی اگه دوست نداری درشت تیکه میکنی میریزی تفت میدی بعد لپه رو که جوشوندی و پختی کمی میزیزی و تف میدی بعد رب میزنی و تفت میدی بعد آب میزیزی تا بجوشه وقتی جوشید زیرش کم میکنی تا مواد کاملا بپزند بعد نمک و لیموعمانی در اخر میریزی وسط های پخت یک چوب دارچین میندازی توش قشنگ خوش عطر بشه میتونی هل و زعفران هم در اخر پخت اضافه کنی که خوش طعم و عطر بشه .

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

لپه خیس کن یکم درشت بشه اگه برای شام میخوای از صبح خیس کن بزار با نمک یه کم بجوشه نه اینکه بپزه بعد ابش بریز دور

پیازاتم نگینی خرد کن گوشتم حتما باهاش تفت بده بعد لپه اضاف کن ادویه بزن تفت بده ربم تفت بده ابجوش اضافه کن توی صافی یدونه هل با چوب دارچین دو ساعت مونده به سرو بنداز توش بجوشه موقع کشیدنم درش بیار

امیدوارم به دردت بخوره😊

پیاز نگینی میکنی خوب تو روغن با یکم زردچوبه تفت میدی که طلایی بشه

بعدش لپه هارو که از قبل شسته بودی میریزی رو پیاز ها تفت میدی و گوشت هم اضافه میکنی ( معمولا ما یک لیوان لپه رو برای ۴ نفر میریزیم میتونی یک و نیم لیوان بریزی )

ادویه دارچین و پودر هل و فلفل سیاه میزنی بهش خوب که همه چی سرخ شد رب هم بهشون میزنی که رب خوب سرخ بشه

بعدش روش آبجوش میریزی داخل آبش گلاب میتونی بزنی بعد که دیدی قل زد زیرشو کم میکنی در قابلمه رو میذاری نیم ساعت اخر روی لیمو امانی چند تا سوراخ ریز ایجاد میکنی و میندازی داخل خورشت و نمک اضافه میکنی و اگه دوست داشتی آبلیمو میزنی

و تمام هروقت لپه و گوشت پخت آب خورشت کم شد قشنگ جا افتاد خاموش میکنی

В новом году тебя ждут новые отношения🌹

عزیزم پیازو یا رنده کن یا نگینی بزار طلایی که شد گوشت هارو بهش اضافه کن بزار تفت بخوره فقط زیاد کمش نکن نمکم نزن که اب نندازه

وقتی یکم تفت خورد بهش فلفل پودر هل زرد چوبه و هر ادویه ای دوست داشتی بزن اب بریز روش تا قل بخوره

از اونور لپه و رب رو تفت بده که رب قشنگ رنگش دربیاد بریز تو خورشت یکمم بهش نمک بزن که خورشت با نمک بپزه طمع بگیره

در اخرم لیمو عمانی بهش اضافه کن

البته من لیمو نمیندازم چون همسرم خوشش نمیاد فقط ده دیقه اخر دارچین میندازم توش با زعفرون و یه کممم گلاب

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

من گوشت رو به همراه چند تا دنبه میزارم توی زودپز

لپه رو هم خیس میکنم یکی دو ساعت بعد میزارم بپزه و مدام کف روی لپه رو میگیرم

بعد توی یه قابلمه پیاز نگینی ریز رو همراه با فلفل، زردچوبه،پودردارچین ،ادویه کاری تفت میدم بعد رب گوجه رو میریزم و تفت میدم بعدش لپه رو میریزم و تفت میدم و بعدش گوشت رو میریزم و تفت میدم

بعد از حدود ۱۰ دقیقه آب گوشت رو اضافه میکنم

و دو سه تا لیمو رو میندازم داخلش و نمک

و درشو میبندم که آروم جا بیفته

آخرشم یکم گلاب ،زعفران اضافه میکنم