2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 95 پست
شما که میگین زن نباید کار کنه ومردا رو پررو نکنید و وظیفه ی مرده، مرد نام آور خونه استخودتون باید ت ...

فکر کنم کامنتها رو با دقت نمی خونی. نگفتم نباید. گفتم وظیفه ش نیست. و این رو دیگه برای خانمها وظیفه نکنید که حتما باید شاغل باشه. و این هم یه دغدغه بزرگ دیگه برای دخترامون بشه. که هر دختری شغل نداره پس به درد نمی خوره. الان ۷۰درصد خانمها خانه دارند. و گرنه من خودم مشکلی با شغلم ندارم. علاقه هم دارم و این شغل وظیفه نیست. اگه خانه دار هم بودم همسرم وظیفه ش بود خرجم کنه. هرچند اونوقت با کیس موردنظر ازدواج می کردم که انتخابش خانم خانه دار باشه

بخدا اگه من پدرم خیلی پولدار بود کلی از دغدغه های ذهنیم و فشار های روانیم حل میشد اینقدر خودمو تحت ف ...

دقیقا منم. البته متوسط بودیم. کار خوبی می کنی. من خیلی دلم برای پدرم می سوخت. خیلی ما رو تشویق به درس خوندن هم می کرد. ایشالله که موفق باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم کامنتها رو با دقت نمی خونی. نگفتم نباید. گفتم وظیفه ش نیست. و این رو دیگه برای خانمها ...

کامنت خودتو برات فرستادم

زن ستیزی نیست که مرد نان آور خونه س. شغل براش لازمه. خانمها خیلیا خانه دار هم باشند کسی توقعی ازشون نداره واااا

الان استارتر برای پیشرفت خودش شاغل شده ،نه لطفی به کسی هست و نه وظیفه ای و نه حتی شوهری این وسط وجود داره

شغلش برای پیشرفت خودشه برای اینکه درآمد داشته باشه

کسی هم جلوی برادرش رو نگرفته ایشون هم بره شاغل بشه اگه میتونه

پدرش باید برای موفقیت و پیشرفت دخترش خوشحال باشه نه اینکه گریه کنه

دقیقا منم. البته متوسط بودیم. کار خوبی می کنی. من خیلی دلم برای پدرم می سوخت. خیلی ما رو تشویق ...

قربونت برم همچنین 😘دعام کن از پس این مسیر مخصوصا فشارهای روانیم بر بیام

خب پس خودتون هم به حرفاتون باور نداریدفقط شما درست نخوندین و زحمت نکشید هر خانمی که شاغله بلاخره علم ...

نه همسایه ها و جاریام که جلو چشمم هستند. اصلا بابت شغل تلاشی نکردند.هیچوقت هم ندیدم کوچکترین تلاشی بکنند در این رابطه. باور می کنی جاریم کار می کرد بمحض اینکه ازدواج کرد کارش رو ول کرد. همون جاریم که ولخرجه بالاتر گفتم. خواهرشوهرم که اصلا شوهرش راضی نیست بیرون از خونه کار کنه

یکی از جاریام خدا شاهده. خونه باباش گلسازی انجام می داد. به محض ازدواج دیگه کلا کنار گذاشت. با اینکه درآمد شوهرش آنچنانی بالا هم نیست

خونه هاشون هم که می ری. انگار هیچ کم و کسری و مشکلی ندارند. فقط از این خوشم میاد که هیچکدومشون از اینکه درآمدی ندارند ککشون هم نمی گزه.

قربونت برم همچنین 😘دعام کن از پس این مسیر مخصوصا فشارهای روانیم بر بیام

ایشااله عزیزم. امیدوار باش. فقط نیاز به تلاش هست. البته من پدرم و مادرم خیلی دوست داشتند درس بخونیم و شاغل بشیم. در واقع بیشتر خواست اونا بود. و من هم رغبت اونا رو می دیدم بیشتر ترغیب شدم

کامنت خودتو برات فرستادمزن ستیزی نیست که مرد نان آور خونه س. شغل براش لازمه. خانمها خیلیا خانه دار ه ...

کاری به استارتر ندارم و حرفهای پدر و مادرش حرفم اینه که این که بگن زن وظیفه ش نیست کار کنه و پول در بیاره زن ستیزی نیست

و اون کامنتم که گذاشتی باز خوندم. و اونجا هم ضد و نقیض نگفتم همون رو گفتم

ایشااله عزیزم. امیدوار باش. فقط نیاز به تلاش هست. البته من پدرم و مادرم خیلی دوست داشتند درس بخونی ...

من خانوادم اصلا کاری ب من ندارن کلا درس خوندن یا نخوندنم براشون مهم نیست ولی خودم از ی سنی خیلی زیاد درس میخونم ی دوره فرسوده شدم مدرسه نمونه ام خیلی بهم فشار آورد استرس و افسردگی گرفتم استرسم خوب نمیشه هر کار میکنم در حدی شبا خواب نمیرم از استرس دست و پام قفل میکنه ذهنم قفل میکنه اصلا هیچ کار نمیتونم بکنم حتی غذا خوردن ی دوره دارو خوردم بهتر بودم الان چند ماهی هست قطع کردم بازم برگشتم ب قبل و حتی شدید تر

نه همسایه ها و جاریام که جلو چشمم هستند. اصلا بابت شغل تلاشی نکردند.هیچوقت هم ندیدم کوچکترین تلا ...

منظورم شغل ثابت درست و حسابی با درآمد مناسب بود

نه اینکه طرف تفننی از سر بیکاری تو خونه ی باباش گلسازی میکرده شاید یه ذره درآمد هم از قبالش داشته بعد ازدواج دیگه انجام نداده

مثلا من گاهی برای پر کردن اوقات فراغت بافتنی میبافتم ولی خب شغلم این نبود و نیست تفننی بود بعد هم آنجام ندادم

اگر کارگاه یا آموزشگاه گلسازی داشت حرف شما راجع بهش درست بود