2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دیشب خوندم نماز جعفر طیار هرشب تصمیم دارم بخونم حاجت محالم استخدامی هست خیلی خوندم ولی سخت ...

کنار نماز برا استخدامی هرچی لازمه سرچ کن بخون خوب تلاش کن تمام نگات را دقیق بخون نمازم کنارش بخون جور میشه شک نکن

خوب تا آمدن نتیجه بخون هرروز گلم

من خیلی به خدا التماس کردم خیلییییی وچنذسالع هیچ حاجتمو نداد چندبار قبلاً داد ولی اونجوری که میخواستم حاجتم نداد بهش گفتم این آخرین باره که همچین چیزی ازش میخوام

کمتر یکماه بین بیست تا سی روز خیلی احتیاج دارن خیلی

امیدت بخدا باشه کنار نماز ۱۴ هزار ذکر یا جواد الائمه بگو خیلی راحته شاید یکساعت زمان میبره راحته برا استخدامی هم این ذکر مجرب هست من خودم برا شغل کنار نماز ۴۰ هزار یا جواد الائمه برداشتم بتونی همشو بگی بهتره اگه گار خاصی نداری اگه نمیتونی روزی هزارتا بگو ۱۴ هزار راحتی بگو بتونی ۴۰ هزار همبگی بهتر صلوات شمار از بازار دانلود کن راحته ۱۴ هزار یه ساعته تمام میشه فقط حواست باشه تا آمدن جواب امتحان گناه نکنی مراقب باش چون گناه مانع اجابت میشه اثر تماز وذکر را از بین میبره یه بار یه کاربر میخاست جا دولتی استخدام بشه شرط سنی هم داشت گویا برا مصاحبه که رفته یود انگار متوجه شده بود همچین چیزی با همین نماز جعفر و۱۴ ذکر یا جواد میگفت در کمال ناباوری با اینکه سنم زیادتر بود قبولم کردن بتونی هروز ۱۰۰۰ بگی یا یکجا بگی بهتره هر طور راحتی

من خیلی به خدا التماس کردم خیلییییی وچنذسالع هیچ حاجتمو نداد چندبار قبلاً داد ولی اونجوری که میخوا ...

نه گلم ببین وقتی شش دانگ دلت را به خدا بدی خدا بهترین راه را میذاره جلوت بگو خدایا هرجا مصلحت هست حقوق خوب داشته باشه کارش سخت نباشه فقط خدا نکرده مراقب باش گناه نکنی گناه مانع رزق روزی هست گلم هم شغل هم ازدواج رزق روزی هستن گناه جلو رزق را میگیره برا همین مهمه ترک کنی کنارش نماز وتلاش هم است درست میشه همیشه خدا برات بهترین ها را میخاد شک نکن اگه جایی نشد قطعا خدا بهترش زا میاره برات این نماز کلا آرامش داره دلت قرص خدا میشه بعدم اراده ات قوی میشه گلم توکلت بخدا باشه درست میشه فقط با خدا حرف بزن همه چی درست میشه با خدا صمیمی شو ببین چطور زندگیت قشنگ میشه من یه جعبه کادو دارم روش نوشتم نامه به خدا هرخواسته داشته باشم از بزرگ تا کوچیک مثلا حتی شده چیز کوچیک سریع تو برگه مینویسم میذارم تو اون جعبه کادو باورت میشه بعد مدتی میرم میبینم به اکثرا رسیدم بقیه هم نرسیدم زمانش نشده بعد نامه هام را میزیرم تو آب جاری آب روان بعد دوباره جعبه خالی شد باز مینویسم نمیذارم کسی بفهمه