2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبر خوش قبولی ات را به منم بده گلم ذکر یا جواد الایمه را بخون ۱۴ هرار یا ۴۰ هزار برا شغل کنار نماز م ...

نماز تا روزی که حکم کارگزینی من بیاد حتما میخونم چشم 40هزار بار ذکر یا جواد ائمه رو هم میگم

ذکر یا جواد خالی هم بگی خوبه اگه یا جواد الایمه سخته برات ۱۴ هزار یا ۴۰ هزار ۴۰ هزار بگی حتمیه گلم ک ...

هرروز 40هزار؟

روزی ۱۰۰۰تا صلوات خانم ام البنین هم میگم همون که تا ۱۷زوز هست هرروز برای یه معصوم از طرف خانم ام البنین

ذکر یا جواد خالی هم بگی خوبه اگه یا جواد الایمه سخته برات ۱۴ هزار یا ۴۰ هزار ۴۰ هزار بگی حتمیه گلم ک ...

صلوات خاصه حضرت فاطمه زهرا هم میگم ۵۳۰تا هرروز

نمیدونی که چقدر درمانده شدم

بله گلم دوتا دو رکعت بحونین شبیه نماز صبح بشه ۴ رکعت بعد نماز ۳۰۰ بار بگید سبحان الله والحمدلله ولا ...

سلام عزیز،نماز جعفر طیار که اینطوری نیست

تسبیحات اربعه تو نماز پخشه

ولی اینقدر فضیلت این نماز زیاده از یکی از علما خوندم که گفتن حتی اگر وقتشو ندارید بصورت عادی بخونید بعدش تسبیحات رو بگید.

ولی اصلش اونه که تو نماز تسبیحات گفته بشه. خب شما که وقت می ذاری بعد نماز ذکرشو بگی تو همون نماز بگی هم همونقدر زمان میبره فکر کنم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سلام عزیز،نماز جعفر طیار که اینطوری نیستتسبیحات اربعه تو نماز پخشهولی اینقدر فضیلت این نماز زیاده از ...

بله عزیزم اصلش اون طوره ولی چون سخته استاد ما این طو گفت بخونید نماز مستحبه میشه روشش را را این طور هم خوند روش مفاتیح سخته استاد قرآن ما ابن طو یاد ما داد من دوساله این طور میخونم به هرچی خواستم رسیدم حاجت های فوق محال گرفتم

سلام عزیز،نماز جعفر طیار که اینطوری نیستتسبیحات اربعه تو نماز پخشهولی اینقدر فضیلت این نماز زیاده از ...

اون روش مفاتیح سخته من سرم گیج میره بار اول اون طور خوندم خوردم زمین استاد ما هم گفت چون نماز واجب نیست تسبیحات را بعد نماز بخونین من خودم وهرکس این طور خوندیم حاجت فوق محال گرفتیم من حتی دعای مفاتیح هم نمیخونم همین طور میخونم

بله عزیزم اصلش اون طوره ولی چون سخته استاد ما این طو گفت بخونید نماز مستحبه میشه روشش را را این طور ...

خوش به سعادتت حتما خدا دوستت داره

برای منم خیلی دعا کن

بخصوص اگر امروز خوندی دعا کن یه خونه خیلی خوب نصیبمون بشه به زودی زود.

خیلی عجله ایه چون اگر خونه خوب نصیبمون نشه مجبوریم مشتری که با هزار بدبختی برای خونه مون پیدا شده رو از دست بدیم. فقط خدا می دونه چند سال منتظر بودیم تا مشتری پیدا بشه و اینجا فروش بره...😔

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️