2777
2789
اونجایی ک میسوزه رو بنداز تو آب سرد خودت خوب میدونی چی دارم میگم ک میسوزه😂

والا فعلا که واسه شما داره میسوزه چند روزه هیچ .... نتونستین بخورین 🤣🤣🤣🤣

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ک غذای شماست معلومه خوبم خوردید شکمتون سیره 😉

همینطوری تلاش کنین عین وحشی ها بریزین خیابون به امید اینکه سس خرسی (چاهزاده پهلوی🤣)میاد نجاتتون میده

شتر در خواب بیند پنبه دانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینطوری تلاش کنین عین وحشی ها بریزین خیابون به امید اینکه سس خرسی (چاهزاده پهلوی🤣)میاد نجاتتون مید ...

پزشک آینده معلومه به کجا وصلی اونو نگی چی بگی نونتونو میدن🤣

لیاقتتون همون یه تیکه نونه

همون وحشیا زندگیتونو به آتیش میکشن اینجا با من بحث نکن برو توشه آخرتتو جمع کن😂

پزشک آینده معلومه به کجا وصلی اونو نگی چی بگی نونتونو میدن🤣لیاقتتون همون یه تیکه نونههمون وحشیا زند ...

والا نونمون رو نمیدن منتها یه جو عقل تو سرمون هست که بفهمیم این ها همش توطئه هست میخوان ایرانم شبیه عراق و سوریه و لیبی کنن

دیشب امثال به نظر تو اعتراض گرا ریختن مغازمون رو آتیش زدن تمام جنساشو بردن الان این کجاش اعتراضه ؟ مگه مردم مسبب این وضعیتن؟😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمین گرده...کارما😉

نمیفهمین دیگه چه میشه کرد😑

همون کارمایی هم که میگی ها آتیش زدن قرآن و مسجد و ... یه جوری میزنه شمارو که نمیفهمین از کجا خوردین حالا وایسین.

۱۰ سالم بریزین خیابون هیچ غلطی نمیتونین بکنین فوقش تلف میشین مثل ۱۴۰۱ و سال های قبل که هیچی نشد🤣🤫

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیفهمین دیگه چه میشه کرد😑همون کارمایی هم که میگی ها آتیش زدن قرآن و مسجد و ... یه جوری میزنه شمارو ...

شما میفهمید بسه فهمیدید چه گلی به سر مملکت زدید فقط گوه زدید

عب نداره بزرگ میشی یادت میره برو بگو موشعلی بیاره خسارتتونو بده دیگ

ببین من دو تا بچه دارم هر وقت بچه دار شدی فکر آیندهشون و تامین نیاز هاشون شب و روزتو ازت گرفت اونوق بیا باهم حرف میزنیم

شما میفهمید بسه فهمیدید چه گلی به سر مملکت زدید فقط گوه زدیدعب نداره بزرگ میشی یادت میره برو بگو موش ...

خدا بچه هات رو حفظ کنه

حوصله بحث ندارم همون موشعلی هم که میگی اگه نبود اسرائیل تو جنگ ۱۲ روزه کار ایرانو تموم میکرد

پس بیخیال نه شما میتونی افکار مارو عوض کنی نه ما برای شمارو

امیدوارم هرچی به صلاحمون هست همون بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40