2777
2789
اهاننه شیراز نیستچند تا درس بود که اگه ازمونو پاس میکرد میتونست برداره اونا رو برنداشته بود بقیه رو ...

ولی برادر یه مرحله جدیدو آنلاک کرده😂

واسه صلاحیت بالینی اط ۴ ماه قبل وایسا بالا سرش تا بخونه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ولی برادر یه مرحله جدیدو آنلاک کرده😂واسه صلاحیت بالینی اط ۴ ماه قبل وایسا بالا سرش تا بخونه

باشه خخخخخخخ

صلاحیت بالینی ترم چند هست؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

بعد فیزیوپات اکسترن میشن دیگه

انگار اونایی که سیستمشون این مدلیه کلا فیزیوپات و استاجری رو یه مرحله کردن به اسم اکسترن

شیراز فکر کنم اینجوریه کلا یه خط دیگه داره

کاش دانشگاه ما هم نوین بود

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خب برای یه چیزهایی میشه ک

خیلی کارای بهتری هست

ببین من الان رسما نیروی کارگر کافه ام

حقوقم ساعتی ۷۰ تومنه

ماهی ۱۱ تومن

و تازه حقوق من خیلی خیلی کمه ک جزئه قشر کم درامدم

قبل کارورزی

میشه ترم هفت؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

چطوری علوم پایه پاس شم

وای بابا ازمون علوم پایه کاری نداره بشین سیب سبزو حفظ کن یه هفته ای جمعهههه

فک نکنم غیر قابل حل باشه اگه روکشتون سالمه پیش دندونپزشک برین برجستگیشو از بین ببره

پس میشه. کمی ازش برش بزنه؟

ضمنا چقد دستتون زور داره

فک منو چنان محکم میگرفتن اصلا فکر نمیکردم زنی انقد دستش زور داشته باشه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

2791
2779
2792