2777
2789
خب روکشتوم بلنده ینی ؟

نه بلند نیست

پشتش کمی برجسته است

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پزشکی میخونم و تو کافه باریستاامکاملا مرتبط😂

چقدر من آدمایی که خودشون رو محدود به یک رشته نمیکنن رو دوست دارم😍

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

عقب افتاده یعنی چیدیر تر اکسترن میشه؟

دانشگاه شیرازه؟

والا ما سیستممون اکسترن استاجر نبود فیزیوپات استاجر بود و انگار تا ازمونو پاس نمیکردی نمیتونستی بری فیزیوپاتی

نمیدونم تا حالا کسی دور و برم نبوده پاس نشده باشه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

دانشگاه شیرازه؟والا ما سیستممون اکسترن استاجر نبود فیزیوپات استاجر بود و انگار تا ازمونو پاس نمیکردی ...

اهان

نه شیراز نیست

چند تا درس بود که اگه ازمونو پاس میکرد میتونست برداره اونا رو برنداشته بود بقیه رو خونده

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

دانشجو ام خیلی دوست دارم کاری داشته باشم ولی فعلا ترجیحم علوم پایه هست بعد اون شاید حرکتی زدم

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

دانشگاه شیرازه؟والا ما سیستممون اکسترن استاجر نبود فیزیوپات استاجر بود و انگار تا ازمونو پاس نمیکردی ...

بعد فیزیوپات اکسترن میشن دیگه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍