2777
2789
وای الان رگمو میزنمتازه بهمن میخوای بری دانشگاه گیر اینی که کنکور علوم پایه و جنینو چیکار کنیبابا عل ...

وای خانم دکتر چقدر عصبانی هستی. آخه میترسم پاس نشم. اگه پاس نشم، تعهدم بیشتر میشه

مشاور انتخاب رشته کنکور

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم میخوام ب عنوان کار دانشجویی بعدنا این کارو کنمباید دوره برم؟ شما از کجا یاد گرفتین چجوری کار پید ...

ببین بستگی ب مطب یا کلینیکی ک میری داره خب

ولی جایی ک کار میکنم خودش اموزش میداد و نیاز ب سابقه و مدرک نداشت

ولی بعضی جاها نیاز دارن و بنظرم بری دوره جهاد دانشگاهی بد نیست

بله یکم میتراشن و اینکه زور برا چی ؟؟؟کشیدن ندون یکم زور میخواد ن چیزای دیگه

خمير واس قالب گیری

فکم گرفتن محکم

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

دندون اصلی تونو بیشتر باید تراش میدادن و اینکه قبل چسب زدن قاب اول همینجوری روی دندون تست میکنن ک بل ...

چند روز دیگه نوبت گرفتم بهش میگم

کمی پشت دندون روکش کم بشه درست میشه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

پزشکی میخونم و تو کافه باریستاامکاملا مرتبط😂

موفق باشی❤️😘😍🥰

نمیشناسمت ولی چقدر از کامنتت ذوق کردم

دختر باهوش و پر تلاش

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

من بعضی اوقات فشار میدم دکترمون میگه فشارت معمولی باشه اصن نیاز نیست خ ب دست خودت یا فک بیمار فشار ب ...

شآیدم همین باشه

ولی واس من خیلی عجیب بود اون حد فشار

و چقدرم سخته کارتون

مخصوصآ خود دکتر

برا منم عجیبه چرا انقد فشار دادن اره کلا کار سختیه کمر و گردن و کتف و ... درگیره

خدا قوت بده به شما و همکارانتون